10 sikre spisesvampe

ISBN10: 8771420002
ISBN-13: 9788771420005
Forlag: Exlibris Media/Bazar

At samle svampe er ikke blot en skøn naturoplevelse, det er også en oplevelse du tager med hjem til middagsbordet, og måske deler med familie og venner.

I denne bog finder du 10 gode spisesvampe med beskrivelser, forvekslingsmuligheder, rådgivning om plukning og rengøring, samt tips til tilberedning og konservering.

Med farvefotos af svampene i deres naturlige miljø og tegninger, der tydelig viser deres kendetegn. Denne udgave er redigeret af den danske biolog Thomas Læssøe, der er ekspert i svampe.

Denne risotto med svampe (her kantareller) er helt forrygende. En god risotto er noget hele familien elsker. Man kan skifte kantarellerne ud med andre spiselige Hver måned bliver der lagt nye natur- eller haveprogrammer ud på Naturkanalen. Det er ‘videns-tv’ som i gamle dage, skrevet, redigeret og produceret af Flemming. Det Grønne Museum er det statslige og nationale museum for jagt, skov, landbrug, og madens kulturhistorie. Museet er det eneste af statens kulturhistoriske museer. Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user’s computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk.

10 sikre spisesvampe