75 farvestrålende hæklede sekskanter

Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Udgivet: 26-10-2016
ISBN10: 8740610284
ISBN-13: 9788740610284
Forlag: Turbine

I denne bog vil du finde et stort udvalg af hexagoner, som du kan hækle ifarvestrålende og inspirerende farver. Vælg mellem 75 originale designs, 50livlige farvervariationer og fem iøjnefaldende projekter – der er masser af stof tilfantasien.

Bogen rummer et væld af forskellige designs, både enkle og mere avancerede afslagsen. Til hver hexagon følger en udførlig opskrift med trin-for-trin-vejledning,illustrationer og billeder af motivet. Du skal simpelthen bare vælge dit foretruknemønster og fatte hæklenålen – du kan også blande de forskellige mønstre ogskabe dit eget unikke projekt.

Du finder desuden en trin-for-trin-guide til alle de grundlæggendehækleteknikker, du skal kende for at komme i gang med at hækle, samt tips til,hvordan du tilføjer de afsluttende detaljer til et projekt. Denne smukke bog vilsåledes egne sig til både nybegynderen og den mere erfarne hækler.

I bogen “75 Farvestrålende hæklede sekskanter” finder du et stort udvalg af hexagoner, som du kan hækle i farvestrålende og inspirerende farver. Restsalg af Bøger – Spar helt op til 82% på udvalgte bøger!. Farvesammensætninger, diagrammer og afsluttende kanter til 30 unikke udtryk Hvor mange forskellige tæpper kan du lave af den samme oldemorfirkant.

75 farvestrålende hæklede sekskanter

Leave a Reply