Alene i London (Tove tænker)

Sprog: Dansk
Sideantal: 68
Udgivet: 15-03-2017
ISBN10: 8771512799
ISBN-13: 9788771512793
Forlag: Jensen & Dalgård

Mon onkel Don er ensom? Hvorfor har han ikke en kæreste? Der må da være en sød dame i London et sted – der bor 10 millioner mennesker! Det tænker Tove på, mens hun er på besøg hos sin onkel i London. Men fra skolen ved Tove, at man sagtens kan være ensom i et mylder. Heldigvis virker det, som om hans frisør er interesseret … Måske kan Tove gøre dem til kærester?

Anden bog i ny serie af Mette Vedsø, ‘Tove tænker’, illustreret af Stine Illum.”En lille skat af en bog, som man bliver klog og glad af at læse” Weekendavisen

”Hurtige og nemme at læse og alligevel fulde af filosofisk tyngde” Information

I ‘Alene i London’, som er udkommet i marts 2017, besøger Tove sin Onkel Don i den hektiske hovedstad, og han er ikke som onkler er flest. Han elsker helt som Tove. Det vrimler med fantastiske scenarier, absurde optrin og groteske figurer i ny, sorthumoristisk novellesamling af den stort set ukendte belgier Bernard Quiriny. Denne mindeside er etableret til erinding om Nicolaj’s far, Susanne’s mand og min bedste jagtkammerat og afholdte medarbejder, som efter 2½ års kamp mod. Sådan får du rabat på dine billetter til LEGOland i 2017. Sæsonen 2017 for LEGOland er igang! 😃🤗 I 2017 vil jeg selvfølgelig fortsætte med, at arbejde. galleri NB ønsker at dele glæden ved værdifuld kunst med så mange som muligt. galleri NB blev grundlagt i 1987 af Thorkild NB Nielsen. I de mellemliggende år har. Rødding Højskole slår dørene op for over 150 offentlige arrangementer i 2017. Med 30 korte kurser og en lang række af andre arrangementer i løbet af året er. 100% FREMMED? er 100 personlige fortællinger af 100 borgere, der er kommet til Danmark som flygtninge siden 1956. Deltagerne er udvalgt statistisk til at. Deltog i Fabriksrejsen 3-10 september.Det var første gang jeg deltog i denne form for mc rejse.Den levede fuldt op til mine forventninger, dejlige snoede veje, mange. I denne uge omsætter vi gamle og brugte tekstiler, fx stramajbroderier, kniplinger, blonder, mellemværk, strikketrøjer, nylonstrømper, jeans og knapper, til nye. Biograffilm og DVDfilm for børn. Læs mere på Sjovforbørn.dk.

Alene i London (Tove tænker)

Leave a Reply