Alt om cirkus

Sprog: Dansk
Sideantal: 16
Udgivet: 30-06-2014
ISBN10: 8771390936
ISBN-13: 9788771390933
Forlag: Klematis

Fakta om cirkus. Mange flapper, der anskueliggør bevægelse og forløb. Detaljerige illustrationer at gå på opdagelse i. Meget at snakke om. Hvad er en manege? Hvordan dresserer man en tiger? Hvilke artister arbejder i cirkus? Hvor går cirkusbørn i skole?

• Fakta om cirkus • Mange flapper, der anskueliggør bevægelse og forløb • Detaljerige illustrationer at gå på opdagelse i • Meget at snakke om. Re: Cirkus Arena. det lyder bare kanon hyggelg vi har også selv fået rabatbilleter så det må vi se om vi ikke snart kan få taget af sted vi må se. ‘Alt Om Cirkus’ [1. udgave] af Peter Nieländer – Tavlebog (Bog med sider i tyk pap).

På dansk. Genre: Papbøger. Udgivet 30/06-2014. Vejer 507 g og.

Forfatter: Peter Nieländer, Titel: Alt om cirkus, Pris: 296,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Papbog Alt sammen forhold, som gør. I begge tilfælde er dyrene “on the road” i mange dage om året. Et liv i cirkus er i rejseperioden også lig med et. Fakta om cirkus. Mange flapper, der anskueliggør bevægelse og forløb. Detaljerige illustrationer at gå på opdagelse i. Meget at snakke om. Hvad er en.

Sundhed – pleje, mad, tænder, højde, vægt mm. Sygdom. Sikkerhed – hjemme, trafikken mm. Nyttige links Den store cirkusside med indgange til alt om cirkus: Cirkus i Danmark. Børnecirkus i Danmark Cirkus Arcus Cirkus Kæphøj Cirkus Tværs i Aarhus I 1991 er Eli Benneweis en institution i dansk cirkusliv. Den 79-årige leder af Cirkus Benneweis er et kendt ansigt for de fleste danskere. På billedet.

Alt om cirkus

Leave a Reply