Anden verdenskrig i billeder

Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Udgivet: 02-10-2003
ISBN10: 8717036887
ISBN-13: 9788717036888
Forlag: Nyt Nordisk Forlag

I denne enestående bog fortælles på gribende vis historien om den krig, der har præget generationer verden over i mere end 60 år. En krig, der blev udkæmpet på alle kontinenter og alle have, og som flyttede grænser verden over. Imperial War Museum i London har for første gang i museets historie været med til at skabe en bog, der som denne gengiver 500 af de bedste fotografier fra museets enorme fotoarkiver; hvoraf mange aldrig har været offentliggjort. Mange af bogens emner, f.eks. D-dag og Pearl Harbor, er i dag en del af vores fælles bevidsthed, men bogen giver også et unikt indtryk af, sider af krigen, som i mange tilfælde ikke før har været dokumenteret. Det hele kommenteret med Richard Holmes enestående tekst; der sætter fotografierne i det rette perspektiv.

Find 2 verdenskrig i billeder på GulogGratis.dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Anden verdenskrig langs grænsen; Tyske militære anlæg under 2. verdenskrig i Tønder, Aabenraa og Sønderborg Kommuner samt i Flensborg. Mors sidste appelsin. Den 9. april blev altså en kort skoledag. Da vi kom hurtigt hjem fra skole, syntes min mor, at vi skulle tage os noget nyttigt for. Netop udkommet: Fynsk så det synger – nu med brunsviger. Anden udgave.

Udk.

28. november 2017.

En guide til Danmarks mest lejfige dialekt.

En bog om fynsk dialekt af. 1. verdenskrig havde meget store omkostninger for den danske folkegruppe i Slesvig-Holsten. Der findes talrige brevsamlinger, hvor unge sønderjyder fortæller deres. BILLEDER. Maskingeværskytter poserer for kameraet med den tyske hærs standard maskingevær gennem hele krigen, Maxim MG08. Maskingeværet. En billedserie fra Skive overvejende i 50-erne og 60-erne. Se også: Billeder fotograferet af Boghandler Otto Friis fra 1930 til 1957 Otto Friis billeder fra Skive Havn Oplev Fanø’s mange tyske bunkere fra anden verdenskrig – Atlantvolden Østfronten under 2. Verdenskrig; Del af 2. verdenskrig: En sovjetisk soldat vifter en røde fane i Stalingrad, januar 1943 En selv proklameret ‘udsending fra Gud’ Horacio Villegas forudser nu den eksakte dato for Den Tredje Verdenskrig

Anden verdenskrig i billeder

Leave a Reply