Andre kvinder

Sprog: Dansk
Sideantal: 10
Udgivet: 23-07-2012
ISBN10: 8711398191
ISBN-13: 9788711398197

Camilla Christensen om jalousien som ritual.

Alle går vi og har vores ritualer. 12 danske forfattere, herunder Camilla Christensen, har skrevet en novelle med udgangspunkt i ordet ritualer. Novellen ‘Andre kvinder’ er en del af serien ‘Ritualer’, der blev trykt første gang i DSB’s magasin Ud & Se i 2009. E-novellen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.

Camilla Christensen (f. 1957) debuterede som digter i 1985 og har siden da udgivet en række digtsamlinger, herunder ‘Stakkels bobcat’, 2000. I 1993 debuterede hun som romanforfatter og i 1996 som novelleforfatter. Christensens sprog er ofte det talenære, der virker sammen med et klart formgreb og et højt tempo; man bliver hurtigt sendt videre i sætningerne. Hun har blik for de knap så tydelige personer, fænomener og steder. I 2009 udgav hun digtsamlingen ‘Fugl eller fisk’.Fil størrelse: 148 KB

Amazon Music Unlimited Prime Music CDs & Vinyl Download Store Open Web Player MP3 Basket Settings Flere østjyske kommuner benytter sig af ‘bydelsmødre.’ Bydelsmødre er ressourcestærke kvinder med anden etnisk baggrund, som skal hjælper med at integrere andre. Om to kvinder, en sygeplejerske, der går i terapi, og hendes psykoterapeut, og deres fælles forsøg på at nå frem til en større indsigt og accept af deres liv Heteroseksuelle kvinder tænder i høj grad også på andre kvinder, viser nyt studie Du kan være i en position, hvor du hjælper andre kvinder videre, eller du kan selv have brug for nye perspektiver. Det vigtigste er, at du er engageret,. Nyeste, moderigtige dame toppe på ZARA online. Find ærmeløse toppe, festtoppe, casual toppe og toppe til specielle begivenheder til kvinder You look like someone who appreciates good music. Listen to all your favourite artists on any device for free or try the Premium trial. Play on Spotify Derfor er konkurrence mellem kvinder en god ting for manden. Buy Dronninger og andre kvinder i Danmarkshistorien by Palle Lauring (ISBN: 9788714281489) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on … Kvindelige sadisterne i Islamisk Stat har hældt syre i ansigtet på 15 kvinder, det oplyser Mosul Saed Mamuzini der er medlem af Kurdistans Demokratiske Parti til.

Andre kvinder

Leave a Reply