Andreas længes

Sprog: Dansk
Sideantal: 28
Udgivet: 16-01-2014
ISBN10: 8771414312
ISBN-13: 9788771414318
Forlag: Turbine

Flot børnebog om at længes, sørge og drømme …

De to små børnehjemsbørn Andreas og Vova begiver sig ud i Sankt Petersborgs gader for at lede efter Andreas’ mor, som er forsvundet. Andreas savner sin mor og drømmer sig tilbage til dengang, hvor han boede inde i hendes mave lige under hjertet. Hun bar en blå kjole på og et spænde i håret. Vova har ingen mor. Han blev født af en hund, der dog kun ville have hundehvalpe, og derfor gav hun ham væk til børnehjemmet. Andreas synes faktisk, at Vova ligner lidt en hund.

På deres vej kigger de på sporvognene, de bliver sultne efter pirogger, og de møder en hund, der følger med dem, mens de kalder på Andreas’ mor. Men langsomt begynder det at blive mørkt, så nu skal de skynde sig at finde Andreas’ mor, før det bliver kulsort. Vil det mon lykkes dem at finde hende?

Andreas længes er en rørende historie, der kan gribe både børn og voksne. Fortællingen kan læses på flere niveauer, og måske især de voksne læsere vil blive berørt af historiens behandling af emner som sorg, død og fantasi. Bogen blev ved sin udgivelse nomineret til den svenske litteraturpris, August-prisen. Den er illustreret af Eva Eriksson, hvis flotte illustrationer indfanger stemningen og venskabet mellem Andreas og Vova, samt hvordan det er dem mod resten af verden.

Forfatteren Barbro Lindgren har skrevet et utal af bøger og har modtaget flere priser for sit forfatterskab.

Bestil bogen Andreas længes af Barbro Lindgren i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. See the complete profile on LinkedIn and discover Andreas’ connections and jobs at similar companies. View Andreas Rønnebro’s. Længes du efter at. Flot børnebog om at længes, sørge og drømme … De to små børnehjemsbørn Andreas og Vova begiver sig ud i Sankt Petersborgs gader for at lede efter Andreas. Læs om Andreas længes. Bogens ISBN er 9788771414318, køb den her Detaljer om bogen. Bogtype: Hardback, udgivelsesår: 2014, udgave: 1 ISBN: 9788771414318 Beskrivelse: Flot børnebog om at. Find den billigste pris på Andreas længes og køb bogen online ‘Andreas Længes’ [1. udgave] af Barbro Lindgren – Indbundet (Indbundet bog). På dansk. Genre: Billedbøger. Udgivet 16/01-2014. Vejer 127 g. 28 sider. Flot. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Andreas længes af Barbro Lindgren Andreas længes (Forfatter: Barbro Lindgren, Forlag: Turbine, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788771414318) Køb ‘Andreas længes’ bog nu. Flot børnebog om at længes, sørge og drømme … De to små børnehjemsb&#248.

Andreas længes

Leave a Reply