At miste sin mor

Sprog: Dansk
Sideantal: 166
Udgivet: 19-05-2017
ISBN10: 874100227X
ISBN-13: 9788741002279

Hvad foregår der inden i et ungt menneske, der forsøger at leve sit liv med venner, veninder og skole sideløbende med angsten for at miste en forælder? Hvordan oplever teenagere angst, smerte og sorg, når en af deres nærmeste bliver syg og dør? Teenagere er ofte vanskelige at nå for voksne; de vil nødigt være anderledes endvennerne, og de går derfor nødigt til psykolog eller i sjælesorg hos deres præst eller kontakter deres lærer. For mange teenagere er det så svært at tale om tabet af en forælder, at flere af dem vælger at holde deres følelser og tanker for sig selv. Anne-Marie Finch Iversen brød tavsheden og fortæller her åbent og bevægende om, hvordan hun som teenager oplevede morens sygdom, og hvordan hun senere måtte sige farvel til moren. Samtidig var hun ved at give slip på barndommens trygge tilværelse for at træde ind i de voksnes verden, men sorgen og frustrationen over morens sygdom og død og angsten for at tage dette skridt uden sin mor låste Anne-Marie fast. Hvordan rejser man videre ud i livet uden en mor? Bogen er både et redskab til de voksne, der er i kontakt med unge,der har mistet, og en hjælp til den unge selv, der mangler en jævnaldrende at spejle sig i.Fil størrelse: 554 KB

En datter, som har mistet sin mor.

Her kan du læse om mit liv og hvordan jeg prøver at leve med den store sorg det er at miste sin mor. En blog om at miste en mor.. Her kan du læse om mit liv og hvordan jeg prøver at leve med den store sorg det er at miste sin mor. En blog om at miste en mor.. Her kan du læse om mit liv og hvordan jeg prøver at leve med den store sorg det er at miste sin mor. At miste sin mor, når du er alt for lille til at fatte det, som sker.

Jeg modtog dette tankevækkende brev fra en websurfer, som jeg har fået lov til at. Journalist Lene Skriver Bak står bag interviewbog med otte kvinder i forskellige aldre fra hele landet, der fortæller om at miste deres mor Skrevet af Pskoterapeut & Parterapeut Mads Vang Christensen. At miste sin mor eller far som barn, er at miste sin fremtid, ens forbillede som voksen. En blog om at miste en mor. Mine snørklede dagbogsskriverier om det kaos og mørke, der opstår efter en mors død. Der kan opstå lys, glæde og. En blog om at miste en mor.. Her kan du læse om mit liv og hvordan jeg prøver at leve med den store sorg det er at miste sin mor. En datter, som har mistet sin mor.

Her kan du læse om mit liv og hvordan jeg prøver at leve med den store sorg det er at miste sin mor. En blog om at miste en mor. Mine snørklede dagbogsskriverier om det kaos og mørke, der opstår efter en mors død. Der kan opstå lys, glæde og.

At miste sin mor

Leave a Reply