Atlanterhavet vokser

Sprog: Dansk
Sideantal: 101
Udgivet: 18-10-2013
ISBN10: 870215353X
ISBN-13: 9788702153538
Forlag: Gyldendal

Atlanterhavet vokser er en tekstsamling om at være søstre, om at være ”mulit” og om at være ”hudfarvet”, om hår, navne og kørekort, om at være adskilt af Atlanterhavet og om ikke at kunne fortælle Congos historie.

Stilsikker og ambitiøs digtsamling skrevet til en søster med en anden hudfarve. Om forholdet mellem hvide og sorte og om racisme i et ”hudfarvet” Danmark. Atlanterhavet vokser has 11 ratings and 0 reviews: Published October 18th 2013 by Gyldendal, 104 pages, Paperback atlanterhavet vokser Download atlanterhavet vokser or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get atlanterhavet vokser book now. Atlanterhavet er verdens nest største hav. Den inneholder om lag en fjerdedel av vannet jordoverflaten. Det er en viktig rute for handel i tidligere århundrer. Atlanterhavet vokser er en tekstsamling om at være søstre, om at være ”mulit” og om at være ”hudfarvet”, om hår, navne og kørekort, om at være adskilt.

Læs om Atlanterhavet vokser. E-bogen fås også som eller Bog. E-bogens ISBN er 9788702154023, køb den her Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. att ta språnget in i mörkret och tugga i sig skuggorna. 18 okt. 2013. Atlanterhavet vokser, Julie Sten-Knudsen Min egen digtsamling Atlanterhavet vokser udkommer i svensk oversættelse på Rámus förlag i 2015, oversat af selvsamme Jenny Tunedal. Det bliver spændende. Kristian Lundberg, NT: “Julie Sten-Knudsen skriver med ett intensivt borrande tonfall.

Trots det är dikterna till sin form närapå sångbara i sin mjukhet, i sitt.

Atlanterhavet vokser

Leave a Reply