Bæredygtig omstilling af bolig og byggeri

Sprog: Dansk
Sideantal: 352
Udgivet: 03-04-2014
ISBN10: 8771183132
ISBN-13: 9788771183139
Forlag: Frydenlund

En antologi om boligen og byggeriets omstilling til bæredygtige og ressourceeffektive boformer. Den viser, hvordan den manglende omstillingsproces har afledt en interesse for forskning og politik mod konservative byggeformer.

Bogen består af fire dele. Del I behandler danske analyse- og teoritraditioner på byggefeltet. Del II omhandler potentialer og barrierer i forskellige udgaver af bæredygtigt byggeri. Del III ser på boligernes sociale og kulturelle betydninger i økosamfundsbevægelser, og del IV fokuserer på lokale og nationale omstillingsforsøg.

Bidragene er baseret på en række forskeres erfaringer med de mange udfordringer i omstillingsprocessen, da bæredygtighed endnu ikke er en dominerende retning inden for byggebranchen.Bogen henvender sig bredt til miljøinteresserede, universitetsstuderende, kommuner og byggebrancher.Forfatterne arbejder ved enten DTU, RUC eller Aalborg Universitet med tilhørende institutioner som DIST (Center for Design, Innovation og Bære­dygtig Udvikling) og SBi (Statens Byggeforskningsinstitut). Desuden er nogle involveret i forskningsprojektet KIBS (Klimaændringer og Innovation i Byggeriet).

Bogen har bidrag af Morten Elle, Bo Elling, Kirsten Gram-Hanssen, Birgitte Hoffmann, Jesper Holm, Jens Stissing Jensen, Jesper Ole Jensen, Ole Michael Jensen, Michael Lauring, Bella Marckmann, Ann-Louise Møhring, Maj-Britt Quitzau, Tina Gliese Schjerling, Inger Stauning, Bent Søndergård og Runa Cecilie Lund Sørensen. Søren Dyck-Madsen har været konsulent.

På vores lille kontor reducerer forbruget med 20% og nytænker vores omstilling i hverdagen. Nu er det tid for udstillere at begynde at forberede sig på næste års store begivenhed i byggebranchen – BYGGERI´18 – der snart kan melde udsolgt. Byggeri i Christiania opføres efter bæredygtige principper. I ”Den grønne Hal”, som er en af Christianias virksomheder, er det muligt at købe brugte. Vores smukke grønne by bliver stadig grønnere.

Frederiksberg Konservative ønsker at gøre Frederiksberg endnu grønnere, føre en bæredygtig energi- og. Vinderne af Wood Awards 2017 fundet. De 10 vindere af den britiske træpris tæller blandt andet The Smile, et passivhaus og et barskab, hvor der er brugt ikke mindre. Både boligejeren og samfundet som helhed har ud fra et miljømæssigt, socialt og økonomisk perspektiv behov for en ambitiøs indsats omkring bæredygtig renovering. 30.11.2017 HELLE JUUL UDDELER PRIS TIL ARKITEKTURGALAN 2017 i STOCKHOLM Helle Juul er netop hjemvendt fra Arkitekturgalan 2017 i Stockholm, hvor hun havde æren af at. H&M og Bestseller brænder tøj i tonsvis på danske affaldsanlæg Begge tøjkoncerner gør et stort nummer ud af at indsamle folks tøj, fordi »det fortjener bedre.

I listen nedenfor kan du finde og læse juridiske nyheder fra Horten. Søg på speciale, sektorområde eller årstal. Brug søgefunktionen øverst til højre til at. Frihed og tryghed i fællesskab KØBENHAVNERLIV VALGPROGRAM 2017 I KØBENHAVN VALGPROGRAM- UDVALGET HER ER FOR KØ B Susan Hedlund Formand for udvalget og politisk.

Bæredygtig omstilling af bolig og byggeri

Leave a Reply