Bedre dialog med sognet

Sprog: Dansk
Sideantal: 100
Udgivet: 19-01-2015
ISBN10: 8771700471
ISBN-13: 9788771700473
Forlag: Books on demand

Bogen er skrevet for at hjælpe menighedsråd, præster og kirkens medarbejdere med at blive bedre til at kommunikere med sogn og menighed. Og dermed bidrage til, at flere mennesker deltager i kirkens kirkelige handlinger og øvrige aktiviteter.

Bogen er praktisk orienteret og er bygget op over fire temaer:

1) Hvad vil du med sognet? Kend dit sogn, prioritér dine ressourcer og læg din strategi for, hvordan du vil servicere sognet.

2) Websiden som afsæt for alt. Få mest mulig glæde af hjemmesiden og gør den til omdrejningspunktet for din dialog med sognet.

3) Effektiv dialog med sognet. Få mere ud af mediebudgettet og bliv bedre til at opbygge annoncer, der kommunikerer og profilerer din kirke.

4) Få mest muligt ud af forandringerne. Forstå, hvorfor forandringer møder modstand og bliv bedre til at gennemføre forandringer. Helt konkret bliver det nemmere at implementere tankerne beskrevet i bogens første tre temaer.

Store Rabatter her De Beste Priser Nå – God Kvalitet Shop enkelt online her! Læs om Bedre dialog med sognet – Fire veje til en mere engageret menighed.

Udgivet af Books on demand. E-bogens ISBN er 9788771454703, køb den her Læs om Bedre dialog med sognet i kategorien Lydbøger med ISBN nr. 9788771454703 fra forlaget Books on Demand. Bogen er skrevet for at hjælpe menighedsråd. Dialog med Sognet.

16 likes.

Dialog med sognet er en virksomhed under Due & Partners, hvis eneste formål, som navnet siger, er at hjælpe menighedsråd til. Forfatter: Claus Due, Titel: Bedre dialog med sognet, Pris: 205,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Paperback Gennem et strategikursus for bedre dialog med sognet hjælper Claus Due med jeres kommunikation og rådgiver jer til en effektiv udnyttelse af ChurchDesk Køb ‘Bedre dialog med sognet’ bog nu. Bogen er skrevet for at hjælpe menighedsråd, præster og kirkens medarbejdere med at blive bedre til at. Læs om e-bogen Bedre dialog med sognet eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788771454703 bedre dialog med sognet Download bedre dialog med sognet or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get bedre dialog med sognet book now. Rådgiver folkekirkens menighedsråd, sogne og provstier til bedre strategier, kommunikation og dialog med sognet. Analyse, rådgivning, forandring, menighedspleje Bogen er praktisk orienteret og er bygget op over fire temaer: 1) Hvad vil du med sognet? Kend dit sogn, prioritér dine ressourcer og læg din. Store Rabatter her De Beste Priser Nå – God Kvalitet Shop enkelt online her!

Bedre dialog med sognet

Leave a Reply