Begyndelser

Sprog: Dansk
Udgivet: 09-09-2016
ISBN10: 8793524056
ISBN-13: 9788793524057

Eksildigteren Mikkel Fossmo (født 1973) der debuterede i Hvedekorn i 2003 og som nu bor i Venezuela har bl.a. tidligere udgivet den præmierede digtsamling Vækstlaget (Samlerens forlag 2007) samt Muldvarp og pelikan.Nu kommer tekstsamlingen Begyndelser der i både prosa samt poetisk form samler en række parodier på og pasticher over en række af dansk og international litteraturs absolutte klassikere samt mere originale imitationer af forskellige former for genrelitteratur, alle sammen med forfatterens alter ego’er i centrum.Vi møder bl.a. den letgenkendelige Moby Duck samt Mikkel Homo og kommer også med på eventyr i Fossiaden samt med Mikkel Fosbjørn og pindgrisen. Man kan selv prøve at gætte hvor forfatteren henter sin inspiration til de forskellige tekststykker.Fil størrelse: 144 KB

Valeta er et dansk forlag, grundlagt i 2008. Valeta udgiver forskellige genrer, som trykte bøger, e-bøger og lydbøger. Født 1963 i København. Død i november 2016 i Beograd. Jan Sonnergaard er opvokset i Virum, men har været bosiddende i Kbh. siden 1982. Cand Mag. i. Her kan du finde og downloade samtalemenuerer og samtalestartere fra de Samtalesaloner vi har holdt indtil videre, så du let kan printe dem ud og bruge dem til Med navnedatabasen får du mulighed for at lave avancerede søgninger i listen over godkendte danske fornavne. Læseøvelser. Afkodningsøvelser. Ordbegyndelser. Ordslutninger. Dansk som andetsprog.

Danskuddannelse 1 Hvid er ofte forbundet med at være ren, frisk og god. Farven på en frisk snestorm illustrerer en fredelig og ren vinter scene. Farven hvid anvendes ofte som. Ny reform giver nye begyndelser Med den nye gymnasieform er der lagt op til, at alle elever indleder gymnasietiden med. På Køge Handelsskole kan du få nøglen til fremtiden: Vores fornemmeste opgave er at uddanne og vejlede mennesker til alle tider og steder i livet. solrodnyt.dk har fokus på lokale nyheder, aktuelle begivenheder, kommunalpolitik samt alle de ting der sker i Solrød og omegn. solrodnyt.dk bringer artikler om.

I vores butik har vi et stort udvalg af historiske, vikinge og museums smykker. Både i bronze, sølv, guld og stål. Vikingetiden er dog vores fokus.

Begyndelser

Leave a Reply