Behovsvurdering

Sprog: Dansk
Sideantal: 414
Udgivet: 04-04-2017
ISBN10: 8762815308
ISBN-13: 9788762815308
Forlag: Munksgård

Når det kommer til sundheds- og socialfagligt arbejde er behovsvurderingen udgangspunkt og omdrejningspunkt for det faglige arbejde i praksis. Behovsvurderingen udgør en central og meget betydningsfuld opgave for alle professionelle, der arbejder for og sammen med borgere og patienter på sundheds- og socialområdet i kommuner og regioner.

Lærebogen Behovsvurdering – grundlag og praksis har til ambition at bidrage med en udfoldet og sammenhængende beskrivelse af behovsvurderingen som fagligt tema og opgave. Dens mål er at bidrage til indsigt i og forståelse af udfoldelsen af behovsvurderinger i faglig praksis.

Behovsvurdering henvender sig til studerende og undervisere på professionsbachelorniveau inden for de sundheds- og socialfaglige professionsuddannelser samt studerende på diplom-, master- og kandidatniveau. Derudover kan bogen også benyttes af uddannede medarbejdere, udviklingskonsulenter og forskere, der til dagligt arbejder i og med faglig praksis og vurdering af borgernes og patienternes behov for sundheds- og socialfaglige indsatser.

Behovsvurdering er den samlede vurdering af patienten med palliative behov basereret på en symptomscreening ved hjælp af et spørgeskema efterfulgt af samtale. Læs om Behovsvurdering – grundlag og praksis. Udgivet af Munksgård. Bogens ISBN er 9788762815308, køb den her Translation for ‘behovsvurdering’ in the free Danish-English dictionary and many other English translations. behovsvurdering, Bedarfsermittlung, , , Translation, human translation, automatic translation.. Language pair:. Stange kommune, Økonomi- og administrasjonsavdelingen, ønsker tilbud på: Behovsvurdering av Stange kommunale boligforetak KF. For videre beskrivelse av. Oversættelse for ‘behovsvurdering’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. • En behovsvurdering er normalt tilstrekkelig for å kunne gi utfallene standardinnsats og situasjonsbestemt innsats. Behovsvurdering. Behovsvurderingen er en identifikation af, om patienten har et rehabiliterings- eller palliationsbehov samt en kort beskrivelse af,. Læs om bogen Behovsvurdering eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788762815308 term.subject=’behovsvurdering’ Primary tabs. Bøger og danske artikler (active tab) Denne hjemmeside; Internationale artikler; Afgræns din søgning.

Behovsvurdering

Leave a Reply