Belejring

Sprog: Dansk
Sideantal: 228
Udgivet: 29-01-2013
ISBN10: 8771088792
ISBN-13: 9788771088793
Forlag: People´sPress

15-årige Caspian er under belejring i en tilværelse, hvor der hverken er plads til at vise sårbarhed eller have ambitioner. Og da en helt almindelig skoledag ender i katastrofe, konfronteres Caspian for alvor med livets brutalitet.

Belejring udspiller sig i løbet af én dag og er fortalt i én lang køre af Caspian selv til en navnløs ven i telefonen. En monolog, som fletter sig ind og ud af den skæbnesvangre dag og ind og ud af Caspians liv. Men en far, som forsvandt ud af hans liv, og en nedbrudt mor, som lever i falsk forventning om, at han en dag vender tilbage.

Belejring er Forbandende ungdom i Vollsmose, henlagt til en stockholmsk forstad, og Hassan Loo Sattarvandi (f. 1975 i Teheran) er et af de hotteste nye navne svensk litteratur. Belejring er hans anden roman, et råt og rørende og samtidig litterært raffineret indblik i ghettoland, hvor samfundets ”perkere” , hvide som mørke, bor. Den blev nomineret til SVT’s romanpris. Hassan Loo Sattarvandi er desuden kendt som manusforfatter på filmatiseringen af Snabba Cash, Jens Lapidus’ bestseller.

L’assedio di Vienna nel 1529, come evento bellico distinto dalla Battaglia di Vienna del 1683, costituì il primo tentativo dei musulmani dell’Impero ottomano. Målet var klart for enhver: briterne planlagde at tage flåden med magt.

København rustede sig mod en kommende belejring.

Københavns … Slaget om Breslau eller Belejringen af Breslau var en tre måneder lang belejring af byen Breslau i Nedre Schlesien, Tyskland (nu Wrocław, Polen) varende til. Eksterne lenker. Stimulus Watch, website tracking all measures taken by the Federal Reserve and other government agencies to address the financial and economic crisis Roskildefreden blev underskrevet den 26. februar 1658, formentlig i Roskilde domkirke. Det var den dyreste fred i Danmarks historie Christian 4,s ældste søn Christian var valgt som tronfølger. Han levede et udsvævende liv og var nedbrudt på sjæl og legeme. Glimmingehus i Österlen i Skåne er Nordens bedst bevarede middelalderborg og Sveriges nationalborg. Et spændende udflugtsmål med rundvisninger og aktiviteter Gennemgang den politiske og historiske udvikling. Børsen er en af Københavns ældste bygninger og er sammen med Rosenborg Slot: og Rundetårn en af de bygninger, vi husker Christian IV for.

Belejring

Leave a Reply