Bevidsthed

Sprog: Dansk
Udgivet: 08-11-2016
ISBN-13: 9788799951406

Bogen henvender sig til mennesker, der som forfatteren selv er opdraget i en naturvidenskabelige tro, og som søger en større dybde i forståelsen af de mange fænomener i livet, som videnskaben ikke kan forklare og desværre sjældent forholder sig til, fordi de ikke kan ses måles og vejes. Den er primært baseret på forfatterens livserfaringer, specielt efter hun oplevede et pludselig skift i bevidsthed i 2010, men den bærer også præg af hendes store viden som læge, psykoterapeut og mindfulness instruktør, og ikke mindst hendes kærlighed til livet. Gennem bogen fra først til sidst belyses begrebet bevidsthed, fra celle niveau til kroppen som en helhed til vores fælles bevidsthed og hukommelse. Den beskriver også, hvordan vi alle potentielt set kan være medicinmænd og medicinkvinder. En inspirerende bog fra en pioner indenfor lægevidenskaben.

Velkommen til Krop-bevidsthed kropsterapi i København. En kropsbehandling er en uvurderlig gave til dig selv, og den kan både bruges som behandling af. Den (gen)skabende bevidsthed Forlaget Klitgaard har januar 2016 udgivet en guide til Marcel Prousts På sporet af den tabte tid. MARCEL PROUSTs roman På. Vegetative patienter, der er blevet diagnosticeret til ikke at være ved bevidsthed, forstår alligevel, hvad der sker omkring dem og kan modtage instrukser. EN NY FEMININ BEVIDSTHED. Af Ella Ostermann.

Vi har i årtusinder levet i et patriarkalsk samfund, som er en social struktur der domineres af mænd, og. Tantra sex: Det handler om kærlighed, nærvær og personlig udvikling – ikke akrobatiske stillinger! 5 Trin til tantrisk elskov for begyndere. Se hvordan. Eksempler på transaktionsanalyse. Forstå sociale spil, de 5 egotilstande og kommunikation. Bliv klogere på dig selv og relationer: Hvilke roller spiller du? Befrielsen 1945, følelser af fællesskab. Et websted om Danmarks befrielse og tiden under besættelsen. Det kaldes New Age (= den nye tid), og mange af stikordene er velkendte: personlig udvikling, astrologi, healing, terapi, reinkarnation og meditation.

Hypnose er en naturlig tilstand, hvor den kritiske del af sindet pacificeres. Hypnose kan afhjælpe stress, usikkerhed, angst, madmisbrug, rygning, smerter. Et nyt studie i nærdødsoplevelser antyder, at en del af bevidstheden fortsætter, efter hjertet er holdt på med at slå. 40 procent af patienterne, der.

Bevidsthed

Leave a Reply