Bibelen

Sprog: Dansk
Sideantal: 1456
Udgivet: 13-02-2012
ISBN10: 8775236893
ISBN-13: 9788775236893
Forlag: Bibelselskabets Forlag

Bibelen er den kristne kirkes hellige bog og en af de mest læste bøger i verden. Denne udgave af Bibelen indeholder hele den autoriserede bibeltekst, men samtidig gennemgår den på cirka 96 faktasider de bibelske skrifter, deres baggrund og deres aktualitet, som vil gøre det nemmere for læseren at forstå, hvad der ligger til grund for Bibelen, dens sammensætning og dens historier.

Bibelen er et godt sted at starte, hvis du aldrig har læst bogen før. Bogen er udførlig i sine beskrivelser af bl.a. Bibelens højtider og forskellige bøger, og den giver dig tips til, hvordan du bedst griber læsningen af den hellige bog an.

Bibelselskapet innehar Norges fremste ekspertise om Bibelen og bibel-oversettelse. Kontakt oss med spørsmålet ditt. Om Bibelselskapet Kundesenter Personvern Med bibelsk sjælesorg bliver arbejdet med Bibelen helt konkret, mener sognepræst i Simon Peters Kirke i København Amalie Nørgaard Rathje. Ta med deg skjønnheten og sannheten fra bibelen inn i hverdagen din. Med Bibel-appen fra YouVersion kan du lese, se, lytte og dele på din smartelefon eller. Johannes 1, Norsk Bibel 88/07 (NB) Det evige Ord ble kjød I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud.. N11BM Bibelen 2011 bokmål; Mange siger, at Bibelen er den mest solgt og mest indflydelsesrige bog; men desværre er kendskabet til, hvad bibelen virkelig siger meget lille. Les, lytt til eller last ned Bibelen her. «Ny verden-oversettelsen av De hellige skrifter», utgitt av Jehovas vitner, er nøyaktig og lett å lese. En fottur gjennom Bibelen kan gi en ny opplevelse av bibeltekstene. I skogen bak Fjære kirke i Grimstad kan du nå gjøre en slik vandring. Tę stronę ostatnio zmodyfikowano o 07:04, 25 kwi 2017.

Statystyki oglądalności strony; Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na.

Bibelen

Leave a Reply