BIOS - grundbog A (Biologisystemet BIOS)

Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Udgivet: 10-05-2004
ISBN10: 8700478962
ISBN-13: 9788700478961
Forlag: Gyldendal

Biologisystemet BIOS – Grundbog A rummer det faglige basisstof fordelt på 10 emner: Ferskvand Græsstepper Landbrug Biavl Kroppen Motion Sex og samliv Brug af vilde dyr og planter Cellen – livets byggesten Små dyr og planterBiologisystemet BIOS – Grundbog A har et overskueligt og flot layout, og er bygget op som en læsebog. Grundbogen er illustreret med fotos og tegninger af høj kvalitet.Biologisystemet BIOS er et nyt system til biologiundervisningen i 7.-9. klasse. Systemet tager højde for den nye afgangsprøve og lever op til fælles mål med mange forslag til, hvordan man kan arbejde med de nye slutmål og bindende trinmål.

Om BIOS. Biologisystemet BIOS findes på to niveauer. BIOS Grundbog A, B og C er udkommet i en lightversion, der er beregnet til usikre læsere, som på den måde.

bios grundbog b biologisystemet bios leif schack-nielsen thomas bach piekut rikke risom anders v.thomsen Om BIOS. Biologisystemet BIOS findes på to niveauer. BIOS Grundbog er udkommet i en lightversion, der er beregnet til usikre læsere, som på den måde får mulighed.

BIOS – grundbog A (Biologisystemet BIOS)

Leave a Reply