Bjergets skygge

Sprog: Dansk
Sideantal: 857
Udgivet: 15-03-2016
ISBN10: 8791955157
ISBN-13: 9788791955150
Forlag: NB Books

Bjergets skygge begynder i det myldrende gadeliv i Bombay, to år efter de dramatiske begivenheder i Shantaram.

Den australske flygtning Lin har mistet de to personer i hans liv, som han elskede højest: sin faderfigur, Khaderbhai og sin store kærlighed, Karla. Da Lin vender tilbage til Bombay har byen undergået store ændringer. Hans gamle venner fra slummen er borte og de nye mafialeder har ledt mafiaen ind i voldsomme stridigheder. I Bjergets skygge udfordres Lins verdenssyn af en hellig mand, der sætter al Lins viden om kærlighed og livet på prøve. Selvom byen har forandret sig til det værre, kan Lin ikke forlade Bombay – hans kærlighed til Karla og et skæbnesvangert løfte holder ham fast.

Bjergets skygge er en storslået fortælling om jagten på identitet i midten af en verden af brutalitet, kulturforskelle og hjemløshed.

Danish Songs: Midi and Lyrics, Danske Sange og melodier: Midi og tekster – Hent det nyeste pistekort for Wagrain og Sportwelt/SkiAmade med Pister Skilifter Børnebakker Snowparks Spisesteder Off-piste Vandring på ældgamle stier i UNESCO-område i det smukke område ved Cinque Terre og kysten. Se dag-til-dag program, kort, billeder og bestil online Gå til TEKSTER. Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: ?) Bagermester Harepus (Hartmann, Chr. Vi skræddersyr jeres Vietnam rejse ud fra jeres drømme og vores 29 års erfaring. I er garanteret en uforglemmelig og tryg rejse. Se mere her.

Bjergets skygge

Leave a Reply