Bliv hvis du kan, rejs hvis du må

Sprog: Dansk
Sideantal: 237
Udgivet: 05-06-2015
ISBN10: 879320910X
ISBN-13: 9788793209107
Forlag: Batzer & Co. Roskilde Bogcafe

Tre barndomsvenner – Tarjei, Trygve og Kristian – beslutter at lade sig hverve til de norske styrker i Afghanistan. Under en operation kører bilen på en landmine, og drengene bliver dræbt på stedet. Hvorfor tog de overhovedet af sted? Og hvad med familien og resten af det lille lokalsamfund som får dem hjem i kister? Hvad bestemmer vores valg i livet?

Bliv hvis du kan. Rejs hvis du må handler om at vokse op i, være omgivet af og bryde med en tryghed – som ikke længere er tryg. Rammen er lokalsamfundet som de tre drenge kommer fra. Bogen giver stemme til to af drengene som tog af sted og til to af dem som stod dem nær. Det er en eksistentiel roman, følsom og varm, med en stille desperation, med tavshed og knugende krav.

Helga Flatland (f. 1984) har i alt udgivet tre romaner. Bliv hvis du kan. Rejs hvis du må, som blev belønnet med Tarjei Vesaas’ debutantpris og Ungdommens kritikerpris, er hendes debut og første bind i en trilogi.

«En stærk debutroman som på samme tid er politisk og personlig, intens og inderlig.» – VG

«… afslører et stort, litterært talent.» – FÆDRELANDSVENNEN

‘Et sted må vi have fulgt en rute til venstre i stedet for til højre, men det kan ikke have været et skarpt sving. En blød afvigelse har været nok. Oversat af Jannie Jensen 2015.

240 sider. 300 kr.

Tre barndomsvenner – Tarjei, Trygve og Kristian – beslutter at lade sig hverve til de norske styrker i. ‘Bliv hvis du kan, rejs hvis du må’ er en gribende fortælling om tre unge norske barndomsvenner der bliver dræbt af en vejsidebombe i Afghanistan og 09.08.2010 · Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Easily share your. Læs om Bliv hvis du kan, rejs hvis du må – roman. Udgivet af Batzer & Co. Roskilde Bogcafe. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788793209107. Køb Bliv hvis du kan, rejs hvis du må. Tre barndomsvenner – Tarjei, Trygve og Kristian – beslutter at lade sig hverve til de norske styrker i Afghanistan. Under. ‘Bli hvis du kan. Reis hvis du må’ er et modent debutantarbeid med et finstemt litterært uttrykk.. ‘Bliv hvis du kan, rejs hvis du må’ er en poetisk titel,. Tre kammerater melder sig til tjeneste i Afghanistan, og ingen af dem vender tilbage til den lille norske bygd i live. Hvorfor tog de af sted? Køb ‘Bliv hvis du kan, rejs hvis du må’ bog nu. Tre barndomsvenner – Tarjei, Trygve og Kristian – beslutter at lade sig hverve til de norske styrker. 12.11.2014 · Bli hvis du kan. Reis hvis du må. has 622 ratings and 41 reviews. Katrine said: Jeg bestilte oppfølgerne til denne boka før jeg en gang var ferdig med de.

Bliv hvis du kan, rejs hvis du må

Leave a Reply