Boligdrømme

Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Udgivet: 24-10-2016
ISBN10: 8771187685
ISBN-13: 9788771187687
Forlag: Frydenlund

Hvordan drømmer du om at bo? Og hvor?

Adam Schnack viser i bogen Frederiksberg og Indre København frem fra sin bedste side. Han har udvalgt en en række af sine egne boligfavoritter, der udmærker sig historisk, kulturelt og æstetisk. Schnack underholder med både fakta og fortællinger om sin passion: arkitekturen, livet og menneskene i hovedstaden.

Kom med til bl.a. Fuglebakkekvarteret, Femte Juni Plads og Frederik VI’s Allé på Frederiksberg – og Nyhavn, Frederiksstaden og Dronningens Tværgade i København K.

Det er en uprætentiøs fortælling om byen og dens bygninger – med kærligheden til den smukke bolig som det bærende element i både Adam Schnacks tekst og i Lars Gundersens smukke fotos.

Bogen er for alle, der finder glæde ved god arkitektur, smukke huse og ved at stoppe op undervejs og lytte til en bygnings fortællinger.

Adam Schnack er liebhaverejendomsmægler og indehaver af ejendomsmæglerfirmaet Adam Schnack A/S. Han er kendt fra TV 2-programmet Blændende boliger.

12/19/2016 · Ejendomsmægler Adam Schnack har netop udgivet en bog om hans boligdrømme Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get.

Er vild med den sengegavl! Har længe kigget på noget lignende 🙂 Men synes det er svært at finde et sengetæppe, der vil passe til….

God dag! og tak for den. Boligdrømme.

18 likes. Siden for folk der ønsker og dele deres bedste boligindretningstips Læs om Boligdrømme – på Frederiksberg og i København K. Udgivet af Frydenlund. Bogens ISBN er 9788771187687, køb den her Adam Schnack A/S er et eksklusivt liebhavermægler koncept med fokus på personlige relationer, ambitiøs rådgivning og digital markedskommunikation.

BOLIGDRØMME http://www.saebyliv.

dk/boligdromme/ I Sæby kan du købe den bolig, som passer til dig og din familie. Om det er en ældre murermestervillaer i Sæbys. Vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres boligdrømme. ‘- Salgsteamet. Passer Kastanjehaven til os? 2002 C.F. Møller: Boligkvalitet – Boligdrømme, p. 6; 1995 Tobias Faber m.fl.: Kay Fisker, p. 48-49; 1993 Architectura 15: Kay Fisker, p. 63-64; Boliger VI UDFØRER Vi tager hånd om dine boligdrømme og samarbejder ambitiøst, uanset om du skal have renoveret eller opført nyt.

Boligdrømme

Leave a Reply