Byen under himlen

Sprog: Dansk
Sideantal: 222
Udgivet: 28-10-2016
ISBN10: 8771902805
ISBN-13: 9788771902808

Har du været til gudstjeneste og oplevet, at dine tanker begyndte at kredse om alt mulig andet end præsten og prædikenen og salmerne?Det er det, der sker for det fortællende jeg i Byen under himlen. Hans tanker går på langfart, da han noget mod sin vilje sidder i kirken en søndag formiddag. Han kommer til at tænke på de mennesker, han har mødt og kendt i sine år i den lille sydvestjyske by, hvor han bor. Han tænker på deres liv med sorger og glæder og lykke og ulykke, og han overvejer, om det er Gud, der bestemmer, eller om det er meningsløse tilfælde, der råder, når et mellemrum mellem fortænderne eller en ældre, blå Opel Astra får afgørende betydning i menneskers liv.Uddrag af bogenMisses mor gik i flere måneder efter ulykken hver dag lange ture på diget og stirrede ud over forlandet, søgte efter spor og så et par gange noget, som fik hendes hjerte til at gå i stå, men som hurtigt viste sig at være tomme fiskekasser eller en død sæl, og hun opsøgte præsten, græd, var utrøstelig og spurgte, hvorfor hun dog skulle miste sin søn, og han svarede, at Herrens veje jo er uransagelige, men hun fandt selv en mere tilfredsstillende forklaring i, at hendes Werner var blevet kaldt hjem til Gud, fordi han var alt for god til denne verden og havde store opgaver at udføre i det hinsides.Om forfatterenNiels Bredager har i professionel sammenhæng og med absolut varierende succes spillet rollen som kordreng, avisbud, lagerarbejder, hjemmehjælper, flyttemand, lærer, sangskriver, skoleinspektør og forfatter. Albummet Sange om livet, døden og kærligheden kan aflyttes på de digitale platforme. Denne roman er hans tredje udgivelse.Fil størrelse: 1331 KB

01.05.2014 · Noah – Over byen – Han spiller den med Capo 2, så du kan sette Capo på 2 og spille den i F (-2) / På vers: G Bm A På chorus: G B 28.05.2014 · Vi maler byen rød – Denmark 1989 – Eurovision songs with live orchestra I skriftlige kilder. Byen bliver første gang omtalt under navnet Vilnius i skriftlige kilder i 1323. Vilnius blev kendt, efter at Gediminas sendte et. Diskografi Album.

Jeg er din (2007) Byen elsker dig (Clara Sofie & Rune RK) (2011) Gennem himlen (2014) Understrøm (2016) Ep’er. Uden strøm (2011. Se eller gense de fleste af DRs tv-programmer. Du kan se programmer fra både DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ultra og DR Ramasjang. Vi har en af Danmarks største samlinger af forskellige scorereplikker du kan gøre bruge til fester, i byen eller på en fremmede du møder på vejen. En fortælling fra en 4 måneders kombineret cykel- og busrejse i den ‘rige/europæiske’ sydlige del af Sydamerika. Det starter med. Havblik er et moderne boligprojekt i Køges attraktive nye bydel, Søndre Havn, hvor luft, vand, eng, strandmiljø og byliv går op i en højere enhed. En weekend i Krakow: Oplev byen der består af tre vidt forskellige bydele Krakow, Polens næststørste by, er ikke én, men tre forskellige byer, som på.

Jesus har aldrig fået sine visdomsord skrevet ned, og han har aldrig oprettet en kirke. Det er der såmænd en god grund til – han var nemlig overbevist.

Byen under himlen

Leave a Reply