Byens baner

Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Udgivet: 01-01-1997
ISBN10: 8788632679
ISBN-13: 9788788632675
Forlag: Banebøger

Den store jubilæumsbog fortæller historisk/topografisk om banegårde, stationer og banelinjer med hovedvægt på området indenfor Københavns og Frederiksberg kommuner. Bogen lægger vægt på at skildre samspillet mellem baneanlæg og byudvikling, og alle kapitler indledes med kort, der viser den aktuelle status for såvel banelinjer som bebyggelsens udbredelse. Først efter 2. verdenskrig kom der gang i en koordinering mellem de statslige baneanlæg og den lokale byplanlægning, bl.a. i form af den berømte “Fingerplan”. Sidste afsnit fortæller om jernbanens fremtid i København, minimetro mv. Bogen er gennemillustreret med sjældent sete billeder i fin gengivelse og talrige kort.

Byens baner – Jernbanen i København gennem 150 år.

Den store jubilæumsbog – Byens baner – om jernbanerne i hovedstaden gennem 150 år fortæller historisk. Den store jubilæumsbog fortæller historisk/topografisk om banegårde, stationer og banelinjer med hovedvægt på området indenfor Københavns og Frederiksberg. Forfatter: John Poulsen, Titel: Byens baner, Pris: 362,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Byens Baner bog: – Jernbanen i København i 150 årDen store jubilæumsbog fortæller historisk/topografisk om banegårde, stationer og banelinjer med.

– Jernbanen i Kobenhavn i 150 ar. Den store jubil?umsbog fortæller historisk/topografisk om banegarde, stationer og banelinjer med hovedvægt pa omradet indenfor. Læs om bogen Byens baner eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788788632675 About Us. Museum vision/mission; Executive Committee of the Museum; Museum organisation; Museum staff; History of the museum; Collaboration, memberships and. Se ledige baner. Sted. FlexFodboldbanerne ligger udendørs på taget af DGI-byens P-kælder ved Ingerslevsgade på Vesterbro med Kalvebod Brygge i horisonten. Tid. Beskrivelse. Den store jubilæumsbog fortæller historisk/topografisk om banegårde, stationer og banelinjer med hovedvægt på området indenfor Københavns og. Den store jubilæumsbog fortæller historisk/topografisk om banegårde, stationer og banelinjer med hovedvægt på området indenfor Københavns og Frederiksberg.

Byens baner

Leave a Reply