Cristiano Ronaldo - en drøm bliver til virkelighed

Sprog: Dansk
Sideantal: 135
Udgivet: 30-09-2014
ISBN10: 877141858X
ISBN-13: 9788771418583
Forlag: Turbine

Lige siden han var helt lille, har Cristiano Ronaldo drømt om at blive professionel fodboldspiller og om at spille for selveste Real Madrid. Men vejen dertil er ikke let, for Cristiano vokser op i et fattigt kvarter på øen Madeira, og han må spille med sig selv og en slidt fodbold på de stejle gader uden for hjemmet.

En dag får han dog endelig lov til at spille kamp sammen med gadens større drenge, som nu får øjnene op for Cristianos talent. Der går ikke lang tid, og snart spredes rygtet om den talentfulde drengs evner til resten af byen. Herfra går startskuddet til Cristianos fodboldeventyr, der fører ham til både Lissabon, Manchester og Madrid. Men vejen til succes er ikke uden forhindringer, og Cristiano må kæmpe mod både indre og ydre udfordringer få at nå sin største drøm: at spille for Real Madrid.

Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed er den fængslende historie om Cristiano Ronaldos vej ud af fattigdommen til et liv med fodboldens mange glæder og sorger.

I samme serie er tidligere udkommet Loppen – den fantastiske historie om Leo Messi.

Læs om Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed – En drøm bliver til virkelighed. Udgivet af Turbine.

Bogens ISBN er 9788771418583, køb den her Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed. Cristiano Ronaldo – en drømbliver til virkelighed er den fængslende historie om Cristiano Ronaldos vej ud af. Fakta: Cristiano Ronaldo er den dyreste spiller i verden.. Cristiano Ronaldo. En drøm bliver til virkelighed. Her får du hele Ronaldos livshistorie;. – En drøm bliver til virkelighed.. Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed er den fængslende historie om Cristiano Ronaldos vej ud af fattigdommen. Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed: En drøm bliver til (Forfatter: Michael Part, Forlag: Turbine, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788771418583). Den fantastiske historie om Leo Messi samt Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til. om Leo Messi samt Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed. Sammenlign et stort udvalg af bog om cristiano ronaldo tilbud og produkter fra vores. Michael Part Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed: En drøm. Køb ‘Cristiano Ronaldo’ bog nu.

<. Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed er den fængslende historie om Cristiano Ronaldos vej ud af.

Cristiano Ronaldo – en drømbliver til virkelighed er den fængslende historie om Cristiano Ronaldos vej ud af. En drøm bliver til virkelighed. Serie nr. – Forfatter. – En drøm bliver til virkelighed. Lige siden han var helt lille, har Cristiano Ronaldo drømt om at blive professionel fodboldspiller og om at spille for selveste.

Cristiano Ronaldo – en drøm bliver til virkelighed

Leave a Reply