CSR med succes

Sprog: Dansk
Sideantal: 326
Udgivet: 29-05-2012
ISBN10: 870212386X
ISBN-13: 9788702123869

Corporate sociale responsibility, virksomhedernes sociale ansvar – eller blot CSR – har de senere år stået højt på dagsordenen i en lang række virksomheder. Ønsket om at medvirke til en bæredygtig fremtid har fået virksomheder til at sætte fokus på CSR. Men mange har også måttet erfare, at der kan være langt fra de gode intentioner til rent praktisk at indføre CSR i virksomheden.

Denne bog bygger bro imellem CSR i teorien og CSR i praksis og fokuserer på, hvordan ledere og medarbejdere integrerer CSR i virksomhedens strategi og forretning. Den beskæftiger sig med alle virksomhedstyper, både store, små, offentlige og private samt produktions- og servicevirksomheder og viser, hvordan man kan arbejde med CSR både i den daglige ledelse og i så forskellige funktioner som produktion, indkøb, udvikling/innovation, kommunikation, salg, HR og administration.

Bogen henvender sig både til praktikere, der i det daglige skal sikre, at virksomheden bidrager til en bedre verden, og til teoretikere, der arbejder med CSR og søger viden om effektiv CSR-integration.

Fil størrelse: 687 KB

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning. CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på. Læs om e-bogen CSR med succes eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702123869 Read “CSR med succes” by Annabeth Aagaard online on Bookmate – Corporate sociale responsibility, virksomhedernes sociale ansvar – eller blot CSR – har de. Learn about working at SUCCES MED CSR. Join LinkedIn today for free. See who you know at SUCCES MED CSR, leverage your professional network, and get hired. The NOOK Book (eBook) of the CSR med succes: Fra teori til praksis by Annabeth Aagaard at Barnes & Noble. FREE Shipping on $25 or more! csr med succes Download csr med succes or read online books in PDF, EPUB, Tuebl, and Mobi Format. Click Download or Read Online button to … Annabeth Aagaard, som er en aktiv debattør og forfatter, er klar med en ny bog om CSR, der viser vejen fra teori til praksis. Hun interviewer en række visionære. CSR med succes Og HR’s ROlle HeRi Af Annabeth Aagaard, direktør, Ph.d., CSR og bæredygtighed er efterhånden blevet en for-retningspræmis, og enhver virksomhed. Title: CSR med succes af Annabeth Aagaard, Author: Bogrobotten, Name: CSR med succes af Annabeth Aagaard, Length: 62 pages, Page: 1, Published: 2014-10-25.

Request (PDF) | CSR med succes – fra. on ResearchGate, the professional network for scientists.

CSR med succes

Leave a Reply