Da jeg var barn, læste jeg bøger

Sprog: Dansk
Udgivet: 29-04-2014
ISBN10: 870215790X
ISBN-13: 9788702157901

Essaysamling om en række af de temaer, der har optaget amerikanske Marilynne Robinson i forfatterskabet, bl.a. det sprængfarlige politiske og sociale klima i USA, nøjsomhed som ideologi, moralsk ideal og individualismen.

Fil størrelse: 440 KB

Essaysamling der både kan optræde som en god ledsager til forfatterens romaner og være en ramsaltet samfundskritik. Forfatteren er nu en klassiker i amerikansk. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Velkommen til Bibelselskabets hjemmeside! Vi anvender cookies, for det hjælper os med at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Du accepterer brugen af cookies, når. Læs om Da jeg var barn, læste jeg bøger – essays. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788702150742, køb den her Forfatter: Marilynne Robinson, Titel: Da jeg var barn, læste jeg bøger, Pris: 232,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb ‘Da jeg var barn, læste jeg bøger’ bog nu. Essaysamling om en række af de temaer, der har optaget amerikanske Marilynne Robinson i. Essaysamling om en række af de temaer, der har optaget amerikanske Marilynne Robinson i forfatterskabet, bl.a. det sprængfarlige politiske og sociale klima i USA. Da Jeg Var Barn, Læste Jeg Bøger bog: Essaysamling om en række af de temaer, der har optaget amerikanske Marilynne Robinson i forfatterskabet, bl.

a.. og bøgerne var min bedste ven, da jeg var barn.. hvilke bøger jeg skal have. var da jeg for et par år siden læste ‘Den hundredårige der kravlede. Udvalgte Artikler. Aidt: Da min søn døde, mistede jeg evnen til at læse; 3 nye norske forfattere at slå SKAM-feberen ned med; Vinterbørn har et ganske særligt.

Da jeg var barn, læste jeg bøger

Leave a Reply