Dansetimen

Sprog: Dansk
Udgivet: 10-09-2014
ISBN-13: 9788793265004

Sommetider skal man udfordre sig selv. Også selv om det betyder,

at man skal kaste sig ud i at danse på trods af, at man har to venstrefødder.

Men når en smuk instruktør lokker, hvad kan man så gøre? Tidens Kvinder, læsernes noveller – I fantasien er alt

tilladt.

TEATERPRISER / NOMINERINGER. Årets Mandlige Hovedrolle 2016 (nom) Jesper Asholt i Dansetimen.

Årets bedste turnéforestilling 2012-13.

Små Grå Løgne Treningssenter Tromsø hos Studio Pilates. Vi tilbyr styrketrening og egentrening i vårt treningssenter i tillegg til fysioterapi, pilates mm. Kom og dans med Iben. Alle kan deltage. Prisen er 25 kr. og betales ved indgangen.

Dansetimen holdes i motionscenterets spejlsal. Se oversigten over vores arrangementer i november og december. Vi har blandt andet brætspilscafé og temaaften om selvforståelse på programmet Så er der igen mulighed for at lære at danse Swing og Rock´n Roll i Kom og Dans Jyderup. Kom og få god motion på en sjov måde i fællesskab med andre dansere. Maria Ciccolini er vores nye instruktør i Team Cphdans. Maria er for øjeblikket en af de mest brugte dansere til blandt andet Cirkusrevyen, Nik & Jay, Xander og L.O. Denne uken startet treningen for årets «Skal vi danse»-kjendiser.

Det tok ikke mange dager med dansetrening før TV 2-profil Hedda Kise (44) skadet seg: Fredag. Landsforeningen for Økosamfund samler de danske økosamfund, giver mulighed for erfaringsudveksling og arbejder politisk for at fremme økosamfundene i Danmark og. Struktur – 16 objekter – forarbejder til Peter Louis-Jensen. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark.

Dansetimen

Leave a Reply