De gode græd

Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Udgivet: 19-03-2013
ISBN10: 8771282157
ISBN-13: 9788771282153

På en rejse til Toscana møder den impulsive britiske enke Lilia Herriton den charmerende unge italiener Gino. Fuldstændig betaget af italiensk livsstil og kultur forelsker Lilia sig i ham, og snart er et bryllup under opsejling. Hjemme i England ser Lilias snerpede svigerfamilie ikke mildt på disse begivenheder. I to omgange sendes en ekspedition af sted: Først for at forhindre ægteskabet; siden – da dette slår fejl – for at redde det barn, forbindelsen resulterer i, fra en – barbarisk? opvækst i Syden. E. M. Forsters klassiker er en smertelig skildring af, hvordan menneskers kulturelle baggrund kan gøre dem blinde for det fællesmenneskelige og drive dem til irrationelle og skadelige handlinger – men også en fortælling om, hvordan det direkte møde mellem mennesker kan sætte skred i fastlåste holdninger og udvide forsnævrede hjerter og livssyn. Edward Morgan Forster (1879-1970) regnes i dag som en af Englands helt store forfattere fra det 20. århundrede. Forster debuterede i 1905 med romanen De gode græd og nåede i sin levetid at udgive fem romaner, heriblandt Værelse med udsigt (1908), Howard?s End (1910) og Vejen til Indien (1924). Flere af disse er filmatiseret og har i dag klassikerstatus. Forster var tillige aktiv samfundsdebattør og et prominent medlem af Bloomsbury-gruppen.Fil størrelse: 2523 KB

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik og brug af cookies, når du besøger jyllands-posten.dk og de tilknyttede domæner finans.dk. Her finder du så de sjove sange, som ikke rigtig passede ind i de andre kategorier, som er aldeles morsomme og meget velegnede til en fest, som ikke er så. Følgende er en række produktanvisninger fra diverse produkter De er dog alle fra USA hvilket skulle sige det meste. På en hårtørrer: Bør ikke bruges i sovende. Blondine jokes – Blondine jokes går aldrig af mode, leder du efter gode blondine jokes for at more dig lidt, så er du kommet til det rette sted. 6. Skriv 3 gode ting fra dagen Alt, hvad du giver din opmærksomhed, vokser. Det gælder både din tristhed og de mere opløftende ting her i livet.

Husker du disse gamle Nokia-telefoner: Så gode var de. TDC-ekspert gør status over fortidens telefoner – her er dem, der har betydet mest for udviklingen Læs gode jokes om gamle mennesker. Læs f.eks.

hvad drengen fik, da bedstefaren blev lottomillionær. Find også mange andre sjove vitser om det grå guld. Mangler du idéer til sjove festsange? Du kan finde adskellige sange til fest lige her. og de er helt gratis! Læs de seneste nyheder online fra Danmark og udlandet.

Citater om livet kan giver dig meget eftertanke, samt om du lever dit liv korrekt. Stop op et øjeblik og se hvor lang du er nået i livet.

De gode græd

Leave a Reply