De syv spirituelle love for succes

Sprog: Dansk
Udgivet: 02-11-2015
ISBN10: 870218706X
ISBN-13: 9788702187069

Kilden til al skabelse er ren bevidsthed … ubegrænsede muligheder, som søger at udtrykke sig det umanifesterede til det manifesterede.

Og når vi erkender, at vores sande Selv er ubegrænsede muligheder, bringer vi os i overensstemmelse med den kraft, som manifesterer alt i universet.

DE SYV SPIRITUELLE LOVE FOR SUCCES er baseret på de naturlige love, som styrer al kreativitet og gør op med myten om, at succes udelukkende er resultatet af hårdt arbejde, planlægning og ambitioner.

Chopra giver det at opnå succes et helt nyt perspektiv. Når vi først forstår vores sande natur og lærer at leve i harmoni med de naturlige love – med tilfredshed, sundhed, tilfredsstillende forhold til vores medmennesker, energi og entusiasme – vil materiel velstand komme helt af sig selv uden anstrengelse. Bogen har en trin-for-trin vejledning og er desuden en videreudvikling af hans tidligere bog RIGDOM På ALLE PLANER.

Den indiske læge Deepak Chopra er en af de mest betydningsfulde pionerer inden for området sind-krop og menneskets potentiale. Hans banebrydende arbejde baserer sig på lægevidenskaben, filosofien, østens praktiske og spirituelle visdom samt den vestlige videnskabs resultater

Fil størrelse: 444 KB

Deepak Chopra DE SYV SPIRITUELLE LOVE FOR SUCCES En praktisk vejledning til indfrielse af dine drømme Originaltitel: The Seven Spiritual Laws of Succes Kilden til al skabelse er ren bevidsthed. ubegrænsede muligheder, som søger at udtrykke sig det umanifesterede til det manifesterede.Og når vi erkender, at. Køb De syv spirituelle love for succes. Kilden til al skabelse er ren bevidsthed. ubegrænsede muligheder, som søger at udtrykke sig det umanifesterede til det. ‘De syv spirituelle love for succes’ er baseret på de naturlige love, som styrer al kreativitet og gør op med myten om, at succes udelukkende er resultatet af. Sprog: Dansk. Deepak Chopra.

De syv spirituelle love for succes. Kilden til al skabelse er ren bevidsthed … ubegrænsede muligheder som søger at udtrykke sig det. INDLEDNING. Selv om denne bog bærer titlen De syv spirituelle love for succes, kunne den også hedde Livets syv spirituelle love, fordi det er de samme principper. Ideen om De 7 spirituelle love handler om at opnå succes ud fra et helt nyt perspektiv. Ideen om De 7 spirituelle love handler om. De syv spirituelle love er.

De syv spirituelle love for succes er baseret på de naturlige love, som styrer al kreativitet og gør op med myten om, at succes udelukkende er resultatet af hårdt. Læs om De syv spirituelle love for succes – en praktisk vejledning til indfrielse af dine drømme. Udgivet af Borgen. Bogens ISBN er 9788721002701, køb den her Get this from a library! De syv spirituelle love for succes : en praktisk vejledning til indfrielse af dine drømme.

[Deepak Chopra]

De syv spirituelle love for succes

Leave a Reply