De vestindiske øer (Jeg læser)

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 28-02-2017
ISBN10: 8740614751
ISBN-13: 9788740614756
Forlag: Turbine

Langt fra Danmark ligger tre små øer.

De var engang danske.

Men vi solgte dem til USA.

I bogen kan du læse mere om øerne.

De Vestindiske Øer er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger Jeg læser. Bogen om den tidligere danske koloni har et lix-tal på 18 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.

Bøgerne i serien Jeg læser skrives blandt andet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard og Lisette Agerbo Holm, samt flere andre, der har en specifik viden om et emne. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.

På seriens hjemmeside er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

Slaverne Hans Jonathan og Peter Samuel kommet til København fra de danske vestindiske øer, og de var således begge husslaver i byens bedre borgerskab, da de … Generelt. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj. Encyclia bractescens. Fået af min orkidiotven Helle M. 110314. Den er lidt sølle, men rødderne er gode, så der er håb. Den er nu monteret og bor i mit. Færøerne (færøsk: Føroyar) er en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Skotland, Island og Norge. Der bliver hvert år sendt tusindvis af ansøgninger afsted til fonde, men rigtig mange indeholder de samme fejl. Undgå at lave disse fejl. Læs mere her. Dansk Vestindien. Foredrag og rundtur. www.danskvestindien100.dk. Der er skrevet tykke bøger om Dansk Vestindien, og der er skrevet bøger. De Kanariske Øer i januar. De Kanariske Øer er det mest populære rejsemål i januar, fordi klimaet er behageligt med en gennemsnitlig dagstemperatur på 21°C.

‘Kritikken har været hård. den har været ubehagelig – men jeg har lært af den. Først og fremmest har jeg lært, at selv den bedste reform ikke er god nok, hvis. Indledning Gedden i karpedammen.

Hvis det ellers lod sig måle, ville Georg Brandes komme ind på en af de allerførste pladser i en konkurrence om, hvilken. Som en del af udstillingen ‘OVARTACI & Galskabens Kunst’ inviteres du til at besøge Børnehuset Hjortøgade på følgende datoer: 5. november, 3. december og 7.

De vestindiske øer (Jeg læser)

Leave a Reply