Den blås hest

Sprog: Dansk
Sideantal: 68
Udgivet: 16-10-2013
ISBN10: 8793126026
ISBN-13: 9788793126022

Den blå hest er fortællingen om et liv med udiagnosticeret Asperger og ADHD. Om den lange og hårde kamp det er at finde sig til rette i tilværelsen, når omgivelserne ikke forstår, hvad der rører sig i ens sind – og man så heller ikke selv er meget klogere på det.For Susanne Longhi var opvæksten svær og ensom, og voksenlivet blev ligeledes præget af et indre kaos, der tærede på kræfterne. Først da hendes diagnose endelig blev stillet, fik hun fred i sjælen og overskud i hverdagen. Og nu åbner hun op for sin livhistorie. Hun fortæller uden omsvøb om de udfordringer, knæk og successer, hun har oplevet undervejs. Hendes egne copingstrategier inddrages, og hun byder på kritisk velfunderede tanker om ADHD og Asperger. For målet med bogen er at italesætte, hvad det faktisk vil sige at leve med disse lidelser. At vise, at man sagtens kan have en almindelig dagligdag på særlige forudsætninger. At ingen behøver gennemleve de prøvelser, hun har stået over for. At den triste, grå arbejdshest, vi alle somme tider føler os som, faktisk er farvestrålende blå.Uddrag af bogen:Alt imens jeg tidligere vidste og tydeligt kunne føle, at jeg var anderledes, vidste jeg jo ikke hvorfor, kun at jeg havde behov for regler, strukturer, ensartethed, orden osv. omkring mig, for at tingene fungerede. Jeg kunne mærke, at sarkasme, ironi og drilleri virkelig gik mig på. Jeg tog alt ind og blev ked af det, men viste det aldrig udadtil. Facaden virkede rigtig godt: jeg var hård udenpå, men glasagtigt skrøbelig indeni. Alle mine sanser undtagen synet er forstærkede. Lugte, lyde, berøringer, smage – ja, alt er forstærket. Så i andres øjne (især min families) var jeg besværligt sart og fik tit beskeden: ”Hold op med at være så nærtagende!”Om forfatteren:Susanne Elisabeth Longhi (f. 1967) er fra Himmerland i Nordjylland. Bogen er skrevet som hjælp til det kognitive terapiforløb, hun har undergået igennem 4-5 år.Fil størrelse: 1206 KB

Melhor preço. Sem custos reserva! Reserve o seu Hotel em Haia on-line Velkommen til julefeiring! Velkommen til en tradisjonsrik førjulsfeiring på Bærums Verk! Vi ønsker å gi alle, store som små den gode julefølelsen! …om det å få en valp i huset ET NYTT FAMILIEMEDLEM TIL FRUSTRASJON ELLER GLEDE. En fantastisk spennende og opplevelsesrik tid er … Ålesund, planlegger, motivasjon, opplevelser. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og. Guidede rideture. Skallerup Ridecenter tilbyder guidede rideture, for nybegyndere, let-øvet og øvet ryttere.

Den islandske hest har bløde, behagelige bevægelser. Som tittelen henspeiler på, så er ofte gruppetur den […] Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser. 14. oktober 2015 Maktbalanse i endring Stor uro under himmelen Den globale maktbalansen er i endring, skriver Knut Lindtner på bloggen derimot. En hustavle Det finnes en glede i livet som ikke kan vendes til lede. Det at du gleder en annen – det er den eneste glede. Det finnes en sorg i livet som ingen. Ungdomstiden er en tid hvor foreldrene må forvente en viss underlig eller endret atferd fra tenåringer. Enhver endret atferd må ikke gi frykt for at barnet har. Jag upplevde sömnparalys första gången när jag var 16 år. Jag kommer aldrig glömma den natten. Jag hade lagt mig och var nära på att somna när jag plötsligt.

Den blås hest

Leave a Reply