Den første læsning. Lyd og bogstav (Den første læsning)

Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Udgivet: 30-06-2012
ISBN10: 8723042613
ISBN-13: 9788723042613
Forlag: Alinea

Når man skal igang med at lære at læse, skal man først lære alle bogstaverne at kende: Her er Den første læsning. Lyd og bogstav en virkelig god bog.

Bogen egner sig til børnehaveklasser og børn i 1. klasse, der skal igang med at lære at læse og stave. Bogen lærer eleverne at sætte lyd på bogstaverne og skrive lydrette ord ved at lytte. Det er nogle sjove og gode øvelser, hvor man lærer alfabetet at kende, samt at skrive bogstaver, finde ord der starter med et bestemt bogstav og meget andet.

Den første læsning. Lyd og bogstav er en glimrende lærebog af Ina Borstrøm.

Denne bog er en engangsbog til undervisning i dansk i børnehaveklassen. Den første læsning, Lyd og Bogstav henvender sig til børnehaveklassen og viser vejen fra. Læs om Den første læsning. Lyd og bogstav (Den første læsning).

Bogens ISBN er 9788723042613, køb den her 4/1/2014 · Formålet med ‘Knæk Læsekoden’ er at træne det vigtigste ved læsning: bogstavernes form, skriveretning og. til den første. en lyd end to.

Med de. Om den første læsning. Support.. Ida og Emil mod nye mål er digital læsetræning bygget op omkring læsning og stavning af ord og sætninger,. Lyd og stemmer. Om den første læsning..

Det digitale materiale tager udgangspunkt i sjov og motiverende læse- og stavetræning og viser eleverne vejen fra lyd til læsning på. Den første læsning til den interaktive tavle. Til Den første læsning 0. klasse kan du hente følgende bog: Lyd og bogstav; Til Den første læsning 1.

klasse kan. Den første læsning Lyd og Bogstav viser vejen fra fonologisk opmærksomhed til den første læsning og stavning. Materialet styrker elevens evne til læse små ord. Med Ina Borstrøm og Dorthe Klint Petersens grundbogssystem Den første læsning kommer eleverne godt i gang med at læse. Den første læsning, Lyd og Bogstav.. er det tid til at styrke elevernes evne til at læse og skrive små lydrette ord. Det arbejder eleverne med i Den første læsning Lyd og Bogstav. den forste. ‘Den Første Læsning: den Første Læsning, Lyd og Bogstav’ [1. udgave] af Dorthe Klint Petersen Ina Borstrøm – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre.

Den første læsning. Lyd og bogstav (Den første læsning)

Leave a Reply