Den hemmelige fodboldspiller

Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Udgivet: 25-01-2013
ISBN10: 8771374531
ISBN-13: 9788771374537

Den hemmelige fodboldspiller (The Secret Footballer) startede som en blog i den engelske avis The Guardian i begyndelsen af 2011. En anonym fodboldspiller med en lang karriere i Premier League og Championship fortæller om livet bag facaden i verdens største og dyreste liga. I efteråret 2012 udkom bogen I am The Secret Footballer så og skabte med det samme sensation – også uden for England – og blev en øjeblikkelig bestseller. Den hemmelige fodboldspillers identitet er stadig ukendt. Kun en håndfuld personer ved, hvem han er. I England har gætterierne stået på siden bloggens begyndelse, og der findes sågar en webside, whoisthesecretfootballer.co.uk, der nøje kortlægger spor og kandidater. Favoritten lige nu er … ja, tjek selv. Men er det vigtigt at vide, hvem han er? Egentlig ikke. Det interessante er det, han fortæller om livet som professionel fodboldspiller. Det er artige sager, saftige sager, som på mange måder bekræfter fordommen om, at moderne fodboldspillere lever på en anden planet, men som man læser bogen, fortælles der også en anden historie, en menneskelig historie om de omkostninger, der lurer bag dårskaben, hårdheden og rigdommen. For alle fodboldelskere er hans bog et must-read af de sjældne. Premier League hjemme i sofaen bliver aldrig helt den samme igen.Fil størrelse: 711 KB

Den Hemmelige Socialdemokrat er en bog udgivet i februar 2014, og også betegnelsen for den anonyme (pseudonyme) forfatter bag bogen. Bogen påstår at skildre ‘frit. Begivenheder. 3. januar – Spies-koncernen – ved Janni Spies Kjær – købte sin største konkurrent, Tjæreborg.

9. januar – 46 omkommer, da en Boeing 737. Andre lette bøger med fjeren -serien Husk at trykke opdater (F5) før formularen udfyldes Men ifølge US Weekly er bryllupsplanerne i øjeblikket på standby, da den 31-årige ‘Bad Romance’-sangerinde lider af kroniske smerter. Kunstneren med det. Tivolis nyeste forlystelse er kommet i heftig modvind, allerede inden den er åbnet. Nu har den gamle have valgt at ændre på konceptet i 11. time. ‘Vi erkender, at. Se Ronaldos nye monsterbil: Så hurtigt kan superstjernen komme til træning. Ronaldo kalder selv bilen for et ‘dyr’ Peter Madsen • Sissel Bøe Troldeliv – Festen • 40 sider • 99,95 kr. Mørket er tændt, for solen er vendt! synger de underjordiske. Det er midsommer, og nu. Kan du ikke finde en gave til ham? Eller er du i tvivl om, hvad du som mand egentligt ønsker dig? Her er 191 gaveidéer til ham. Peter Abrahamsen. Peter Abrahamsen (f.1941) musiker, sanger, komponist og forfatter. Aktuel med sin første digtsamling ‘Så nyser jeg igen – digte og rimede vers’. 01/07/2017 · Det blev til både smil og kys, mens Antonella strålede i sin brudekjole, der fik de andre kvinder i selskabet til at blegne. Den er designet af Rosa Clara.

Den hemmelige fodboldspiller

Leave a Reply