Den hengivne hr. X

Sprog: Dansk
Sideantal: 308
Udgivet: 20-05-2016
ISBN10: 8771466010
ISBN-13: 9788771466010

Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser, tilbyder hendes gådefulde nabo, en stille matematiklærer ved navn Ishigami, at fabrikere et alibi til hende. I desperation og uden at kunne overskue konsekvenserne accepterer hun naboens tilbud. Da politiet ikke kan finde huller i Yasukos alibi, konsulterer de den geniale fysiker professor Yukawa, hvis blændende intuition før har hjulpet politiet i komplicerede sager. Det fører til en sofistikeret hjerne­kamp mellem fysikeren og matematik­læreren. Kan Yukawas egen matematiske intelligens hamle op med Ishigamis glasklare logik? Og hvor langt vil den hengivne matematiklærer gå for at beskytte Yasuko?DEN HENGIVNE HR. X er en af Japans største krimisuccesser nogen sinde. Det er en intelligent og overraskende roman, som foregår i et moderne Japan, stadig præget af ældgamle begreber som ære og hengivenhed.”Higashino er en minimalistisk mester og en begavet plotmager, der enkelt og overraskende sætter sin læser skakmat.” Berlingske, 5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★ ”Succesforfatteren Keigo Higashino leverer fremragende sommerunderholdning.” Jyllands-Posten, 5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★ ”Romanens slutning er ikke mindre end genial og fuldstændig umulig at forudse. Jeg har efterfølgende pletlæst kapitler for at finde bare det mindste tegn på, at det bar i netop den retning, men Keigo Higashino har forfinet kunsten at skjule vigtige oplysninger som hverdagsligegyldigheder i en grad, der gør Den hengivne hr. X intet mindre end mesterlig.” Weekendavisen ”Der er rene linjer og stram form i Keigo Higashinos mesterlige kærlighedskrimi … Den hengivne hr. X er krimi på en helt anden måde, end vi er vant til på disse breddegrader.” Fyns Amts Avis, 5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★ Romanen er yderst velskrevet, læsere, der holder af Murakamis romaner, vil med sikkerhed også blive begejstret for denne herlige krimi. Den er dyb, levende og meget japansk … En af sommerens must reads. Bognørden.dk”Begavet og forførende.” The Guardian ”Den mest intelligente slutning jeg har læst i meget lang tid.” Los Angeles Times”Fascinerende, nervepirrende og umulig at regne ud … En enestående thriller.” Independent”Agatha Christie ville være vældig imponeret.” Financial TimesFil størrelse: 338 KB

Læs om Den hengivne hr. X. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788771465143, køb den her Keigo Higashino er en internationalt storsælgende krimiforfatter, og med den prisbelønnede ’Den hengivne hr. X’ introduceres han på dansk. Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser, tilbyder hendes gådefulde nabo, en stille. læsere så stifte bekendtskab med denne store japanske succes. Romanen er yderst velskrevet, læsere, der holder af Murakamis romaner, vil med sikkerhed også blive.

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Den hengivne hr. X af Keigo Higashino – bogen har fået vurderingen 80 ud af 100 Køb ‘Den hengivne hr. X’ bog nu. Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser. Køb Den hengivne hr. X. Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser, tilbyder hendes gådefulde. Læs om e-bogen Den hengivne hr. X eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788771466010 Den hengivne hr. X has 17,405 ratings and 2,649 reviews.

Nandakishore said: The classic whodunit works by misdirection, same as a magic trick. As is the. Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser, tilbyder hendes gådefulde nabo, en stille m.

Den hengivne hr. X

Leave a Reply