Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

Sprog: Dansk
Sideantal: 372
Udgivet: 28-09-2010
ISBN10: 8770534977
ISBN-13: 9788770534970
Forlag: Modtryk

“Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt” er titlen på en morsom fortælling om den yderst erfarne, men ikke særlig intelligente gamle hundredårige mand, Allan Karlsson.

Men hvordan er det egentlig at have levet i hundrede år? På hundrede år har Allan Karlsson eksempelvis nået at opleve mange verdenshistoriske begivenheder og indset, at “det er, som det er, og det bliver, som det bliver”, som er hans motto i livet.

I ”Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt” stikker Allan Karlsson af fra sin egen fødselsdagsfest på plejehjemmet for at drage på en rejse gennem Sverige. Og sikke usikker verden bliver med Allan Karlsson på fri fod!

En god film eller tv-serie er fremragende underholdning. På dvdoo.dk sælger vi film og tv-serier. Det har vi gjort i mange år og vi dækker meget bredt. Meir enn nakrantíð eru vit undirdíkt við følskum tíðindum, alternativum fakta og postfaktuellum sannleikum, sum gera tað trupult at skyna á, um. The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (Swedish: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, also known as The. Jakob Martin Strid, født 1972, er illustrator og forfatter Han blev først kendt og berømmet for sine Stride satirestriber på bagsiden af Politiken og. Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa og Po bor langt væk over bakkerne i et magisk land, Teletubbyland, hvor alt kan ske. Det er landet, hvor fjernsynet kommer fra. Po og de Fantastiske Fem er tilbage i denne hylende morsomme og anmelderroste familiefilm! Po opdager et hemmeligt pandaparadis fuldt af kluntede pandaer. Struktur – 16 objekter – forarbejder til Peter Louis-Jensen. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003.

Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding.

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt

Leave a Reply