Den Nye Aftale (hardback, træ)

Sprog: Dansk
Sideantal: 456
Udgivet: 18-05-2012
ISBN10: 8775236982
ISBN-13: 9788775236985
Forlag: Bibelselskabets Forlag

Læs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle være med, også folk der ikke er vant til at læse religiøse tekster.

Den Nye Aftale er en nyoversættelse af Det Nye Testamente. Den er blevet til i et samarbejde mellem en række fagfolk med forskellige specialer: klassisk græsk, bibelfortolkning, oversættelse og nudansk.

Bibelselskabets nudanske udgave af Det Nye Testamente er siden udgivelsen i 2007 blevet en rigtig nyklassiker. 2011 kom den i en endnu bedre version. Der er foretaget mere end 1500 forbedringer i teksten, og ordforklaringerne er udvidet.

Nu foreligger verdens vigtigste bog, vores kulturelle og religiøse grundtekst, Det Nye Testamente, så på et mundret og moderne dansk, der er lige til at gå til for alle aldersgrupper.

Fås nu med flere forskellige omslag. Denne udgave er i hardback, og fås med fire forskellige omslag. Med bibelleksikon.

Spørgsmål og svar: Her kan du læse udvalgte svar på spørgsmål, som vi allerede har modtaget. Men har du et spørgsmål, som vi ikke har besvaret her på siden. Læs om Den Nye Aftale (hardback, træ) – Det Nye Testamente på nudansk. Udgivet af Bibelselskabets Forlag. Bogens ISBN er 9788775236985, køb den her Den Nye Aftale er Bibelselskabets banebrydende oversættelse af Det Nye Testamente i et levende, tilgængeligt og moderne sprog.. Den Nye Aftale, hardback med træ. Læs om bogen Den Nye Aftale (hardback, træ) eller køb den hos Liveboox.com. bogens ISBN er 9788775236985 Læs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle være med, også folk der ikke er vant til at læse religiøse tekster. Læs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle være med, også folk der ikke er vant til at læse religiøse tekster. Den Nye Aftale hardback, træ: – Det Nye Testamente på nudanskLæs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle være me. Læs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle være med, også folk der ikke er vant til at læse religiøse tekster. Den Nye Aftale. Den Nye Aftale (hardback, træ) af. Læs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle.

Læs anmeldelser og køb bogen billigt.

Køb ‘Den Nye Aftale (hardback, træ)’ bog nu. Læs kristendommens egne tekster i en ny og letforståelig udgave. Her kan alle være med, ogs.

Den Nye Aftale (hardback, træ)

Leave a Reply