Den personlige samtale

Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Udgivet: 29-01-2007
ISBN10: 8741250354
ISBN-13: 9788741250359
Forlag: Hans Reitzels

Denne 2. udgave er opdateret med bl.a. betydningen af det anerkendende aspekt i samtalen, og der er tilføjet et kapitel om det særlige i at samtale med børn.   Bogen er en lille indføring i kommunikation. Kravene til bedre information og kommuni-kation skærpes inden for de fleste professionelle områder, ikke mindst det sociale, sundhedsfaglige og pædagogiske, hvor den personlige samtale spiller en afgørende rolle i det daglige arbejde.   Forfatterne beskriver de generelle forudsætninger for gode professionelle og personlige samtaler, ikke mindst den professionelles egne faglige og personlige kvalifikationer.   Der er vigtige afsnit og kapitler om kontaktens og sprogets betydning og om kunsten at lytte; om betydningen af – uden forstillelse – at udtrykke accept og respekt for den person, man samtaler med; om rådgivning og vejledning, om spørgeteknikker og om betydningen af klare budskaber.   Bogen vil kunne benyttes af mange faggrupper, der arbejder med mennesker, og vil kunne indgå i undervisningen på sociale højskoler og forvaltningshøjskoler, i uddannelsen af social- og sundhedsassistenter samt i de pædagogiske uddannelser.

Læs om Den personlige samtale – en introduktion.

Udgivet af Hans Reitzels. Bogens ISBN er 9788741250359, køb den her Den personlige samtale er en samtale på arbejdspladsen, der har til formål at afdække, hvordan og hvornår den sygemeldte medarbejder kan vende tilbage til arbejdet. Den mentale forberedelse Hvilke ønsker har du til jobsamtalen? Hvad tænker du om jobsamtalen ­ hvilke billeder får du i hovedet: s er det en fodboldkamp der ender.

Læs om Den personlige samtale – En introduktion. Udgivet af Hans Reitzels Forlag.

E-bogens ISBN er 9788741251172, køb den her Get this from a library! Den personlige samtale : en introduktion. [Irena Damgaard; Helle Nørrelykke] Den personlige samtale.pdf – Read more about personlige, professionelle, samtale, udgave, viden and vores. Den personlige samtalen (Heftet) av forfatter Irena Damgaard. Helse og sosialfag. Pris kr 269. Get this from a library! Den personlige samtalen : en introduksjon. [Irena Damgaard; Helle Nørrelykke] Køb Den personlige samtale. Denne 2. udgave er opdateret med bl.a. betydningen af det anerkendende aspekt i samtalen, og der er tilføjet et. Køb ‘Den personlige samtale’ bog nu. Denne 2. udgave er opdateret med bl.a. betydningen af det anerkendende aspekt i samtalen, og der er tilføjet et.

Den personlige samtale

Leave a Reply