Den rigeste i verden

Sprog: Dansk
Udgivet: 27-06-2016
ISBN10: 8702204479
ISBN-13: 9788702204476

Penge er det gennemgående tema i Niels Brunses prosadebut, novellesamlingen Den rigeste i verden. Men på en underfundig og ganske overrumplende made kommer de forskellige historier til at handle om det stik modsatte af Onkel Joakim-syndromet, nemlig om menneskelig rigdom. De 6 noveller er spændende, fyldt med satiriske og mystiske indfald og krydret med præcise tidsbilleder fra 50erne til de sene 80ere.

Fil størrelse: 445 KB

Forbes har traditionen tro oplistet verdens rigeste mennesker. Vi bringer her toppen af kransekagen,. • Han var den 5.

rigeste i verden i 2015.. Magasinet Forbes har atter opdateret listen over verdens rigeste personer.. hvad der sker i verden.. Den dag jeg dør,. Køb abonnement Log ind. Tilbage Verdens rigeste personer. Denne artikel eller dette afsnit er forældet Se artiklens diskussionsside eller historik.

Verdens rigeste personer. Dear Internet Archive Supporter, I ask only once a year: please help the Internet Archive today. We’re an independent, non-profit website that the entire world. Den rigeste i verden.

Lån på biblioteket. Bog Den rigeste i verden Af Niels Brunse ( 1989) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde. Blandt verdens 50 rigeste personer er der angiveligt kun fire kvinder.. Franske Liliane Bettencourt er den rigeste kvinde i Europa. 11/6/2014 · Provided to YouTube by Warner Music Group Den Rigeste I Verden · Blue Boys Ud På Flisen Karoline ℗ 2006 The copyright in this sound recording is owned. Question: Hvor mange amerikanere er der blandt de 5 rigeste mennesker i verden? Nævn også en af disse amerikanere.. Den samlede værdi af alt det arbejde,. Lego-familien er muligvis Danmarks rigeste, men når slet ikke op i den europæiske milliardærtop-ti.

Til gengæld rangerer Sverige to gange på listen.

Den rigeste i verden

Leave a Reply