Den sidste olie

Sprog: Dansk
Sideantal: 381
Udgivet: 22-09-2016
ISBN10: 8711649453
ISBN-13: 9788711649459

Om få årtier slipper verdens olie op. I Arktis er kampen om ressourcerne i gang – på liv og død. Greenpeaces videojournalist Vicky von der Pahlen bortføres og holdes fastlænket i en uhumsk og utæt hytte et ukendt sted i Grønland.

En israelsk milliardær med skjulte interesser sender Marcelo Krankl til Nuuk for at finde Vicky, inden hun dør af mishandling og kulde. Samtidig vil den yderligtgående miljøgruppe Ocean Action kapre verdens opmærksomhed ved at blokere skruen på en olietanker i et farvand fyldt af isbjerge.

En historie om gråzonen mellem idealisme og terrorisme. Et møde med Grønland og dets gribende natur. Et geostrategisk spil om den sidste olie.

Marcelo Krankl er en hårdtslående, dameglad, dansk privatopdager med latinamerikansk baggrund, kendt fra de to stærkt roste krimier Blockbuster og Baby Rasta. Seriens bind kan læses uafhængigt af hinanden.

ANMELDERNE SKREV

Marcelo Krankl er et fascinerende bekendskab og et godt alternativ til de mange politikrimier (…) forfatteren har et godt greb om spændingskurven, som gør, at man lige må tage et kapitel mere.

– Lektørudtalelsen om Den sidste olie

afsindig underholdende krimi (…) Rune Stefansson har skabt et storstilet drama med sydlandsk temperament (…) vækker mindelser om John le Carrés ‘Den standhaftige gartner’.

– 4 hjerter. Politiken om bind 1, Blockbuster

Fil størrelse: 1842 KB

28.03.2006 · Hvis vi kunne blive blot en procent dygtigere til at vride olie ud af den danske undergrund, ville vi tjene 45 milliarder kroner mere.

Men en mere. Kommentar: Nedtællingen for det danske olieeventyr i Nordsøen accelererer. Nyt skatteregime er påkrævet for at forløse de sidste reserver. Spørgsmålet er, om. Listen to online Agitpop (2) – Den Sidste Olie, or download mp3 tracks: Ouverture, Lattervise, Første Sonet: Skoven, Sangen Om Imperialismen, Anden Sonet: Fuglen. Attention music fans. Microsoft Store will stop selling music on Dec. 31. Download your tracks and read our FAQ for more info.

Lyt nærmere musikfans. Microsoft Store stopper med at sælge musik den 31. december. Download dine musiknumre, og læs vores FAQ for at få flere oplysninger. den sidste olie, katolsk sakramente, se syges salvelse. Engelsk-canadisk thriller-miniserie fra 2008. (Burn Up) Tom O’Connell er blevet topchef for oliegiganten Arrow Oil i en tid, hvor olieindustrien kæmper en indædt og.

Jetzt Den sidste olie als Hörbuch entdecken.

Hunderte von beliebten Hörspielen und Hörbüchern günstig kaufen bei Audioteka. Læs »Den sidste olie« af Rune Stefansson online på Bookmate – Om få årtier slipper verdens olie op. I Arktis er kampen om ressourcerne i gang – på liv. 02.04.2015 · Dette er fra kammerat Peter’s samling af dansk vinyl. A1 Ouverture 1:57 A2 Lattervise 2:09 A3 Første Sonet: Skoven 2:36 A4 Sangen Om Imperialismen 4:30 A5.

Den sidste olie

Leave a Reply