Den tabte by

Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Udgivet: 12-11-2010
ISBN10: 8702106574
ISBN-13: 9788702106572

Den unge Josef er træt af det indspiste og intrigante forskermiljø, men knap har han overstået det afsluttende ph.d.-forsvar på DTU, før han er på vej til Ecuador for at hjælpe en kendt medicinalforsker. I forsøget på at udrede forskningsprojektet, må han se sig jagtet af såvel ecuadoriansk politi som skruppelløse videnskabsfolk.

Den tabte by er Jesper Lemmichs romandebut

Fil størrelse: 742 KB

Buy ‘Den Room Furniture’ products like Flash.

Bring elegant style and convenience to your living room or den with the Cameron Cocktail Table with a Lift Top. Golden Trails 2: Den tabte arv for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Efter din bedstefar bliver anklaget for at være pirat og dømt til døden, er det nu op til dig. Øen: Den tabte medaljon for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Tag med til en mystisk ø og afslør hemmelighederne bag Pams forsvinden i dette spændende søg og find. Den aldrende Paul Kromberger og hans datter Sophies fredelige tilværelse kuldsejler, da Paul tilfældigt ser et foto på internettet af en berømt amerikansk. Med “Den tabte sejr” er Jan Guillou mere nødvendig end nogensinde.AktueltDet lykkes Carl Hamiltons skaber – Jan Guillou – at fastholdelæseren solidt i en. Bøger: »Bedemandens datter«. Den lesbiske tegner og forfatter Alison Bechdel forløfter sig med enorme ambitioner om at skabe en graphic novel-tegneserie, som. Den tabte og genfundne Holm. Den fyrede direktør for Brørup Sparekasse blev i går hyldet med et kobberskilt på Luftfartshuset i Holsted for sit mod. Læs om På sporet af den tabte tid. Guermantes’ verden, I (Multivers klassiker) – Guermantes’ verden.

Udgivet af Multivers. Bogens ISBN er 9788779172050, køb den her På sporet af den tabte tid file:///P|/www/Rungsted-gymnasium/RgHist/RungstedGymnasiumHistorie.htm[21-01-2010 11:47:26] På sporet af den tabte …

Den tabte by

Leave a Reply