Dengang vi drømte

Sprog: Dansk
Sideantal: 483
Udgivet: 08-04-2013
ISBN10: 8771376313
ISBN-13: 9788771376319

Det tidligere DDR lige efter murens fald: Daniel og hans kammerater drømmer om frihed, et bedre liv og succes – om ikke andet for fodboldklubben Chemie Leipzig.Daniel og hans slæng er 14-15 år, da muren falder. Den ene dag er de pæne spejderdrenge, den næste dag kriminelle lømler og hooligans. I det vilde øst står den på druk, stoffer, bandekrig, hærværk – og indbrud, især på det lokale bryggeri, hvor rødderne mødes og tanker op, inden en ny fest begynder. Deres liv er en endeløs række af destruktive orgier, en mørk rejse igennem forstadens hærgede, øde gader.Fra side ét i Clemens Meyers urovækkende og prisbelønnede storroman håber man, at vinden vender for Daniel og co. Men fornemmer også, at det er et forfængeligt håb. Dengang vi drømte er Zappa, Submarino og Trainspotting på tysk. En realistisk, hårdtslående og medrivende roman, der tager læseren helt ned i gulvhøjde i et stykke af virkeligheden, som også er en del af historien om det forenede Tyskland og ”die Wende”. Bogen udkom på dansk i forbindelse med 20-års jubilæet for Murens fald.Fil størrelse: 671 KB

Clemens Meyers store roman om østtysk ungdom i tiden før og efter Murens fald er fremragende fortalt, på en gang urovækkende, rystende og tragikomisk. 28/02/2006 · Dengang vi drømte has 359 ratings and 36 reviews. Francesca said: Eravamo dei grandissimi (Als wir traumten in tedesco, Mentre stavamo sognando) è … Clemens Meyers store roman om østtysk ungdom i tiden før og efter Murens fald er fremragende fortalt, på en gang urovækkende, rystende og tragikomisk. Anmeldelse af: Dengang vi drømte af Clemens Meyer. Clemens Meyers store roman om østtysk ungdom i tiden før og efter Murens fald er fremragende fortalt,. Læs om Dengang vi drømte (–). Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788771086188, køb den her Dengang vi drømte. 04/09/11. 21:22. Side 6. punktet i vores kvarter det store VEB, Volkseigene Betrieb Duroplastspielwaren und Stempelsortimente, hvorfra en ellers. Læs om Dengang vi drømte i kategorien Lydbøger med ISBN nr.

9788711352458 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. DET TIDLIGERE DDR lige efter Murens fald: Danie og. Køb Dengang vi drømte. Det tidligere DDR lige efter murens fald: Daniel og hans kammerater drømmer om frihed, et bedre liv og succes – om.

Forfatter: Clemens Meyer, Titel: Dengang vi drømte, Pris: 247,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get.

Dengang vi drømte

Leave a Reply