Der var engang i pinsen

Sprog: Dansk
Sideantal: 20
Udgivet: 22-03-2010
ISBN10: 8775178524
ISBN-13: 9788775178520
Forlag: Unitas Forlag

Med en underholdende tekst og smukke tegninger formidler Der var engang i pinsen de svære størrelser Kristi Himmelfart og pinse til børn. Sara og Simon har sat sig godt til rette i sofaen sammen med deres far, som fortæller om tiden efter påsken. Om Jesus, der flyver op i himmelen, om Helligånden, der kommer som ild, og om tiden herefter. Men Sara og Simon afbryder ham mange gange, for hvordan kan man flyve op i himmelen, hvordan undgår man at brænde sig, når der er ild inde i et rum, og sørgede Helligånden for, at folk også kunne fortælle om Jesus på dansk?Jens Jødal har forfattet historien, og illustrationerne er af Niels Roland. De to har tidligere udgivet bøgerne Der var engang i Betlehem og Der var engang i Jerusalem.

Mordet på Ib Welling. Bag mindestenen på Als Odde for Ib Welling gemmer der sig en sørgelig historie: Et par dage før 2. verdenskrig var slut for Danmarks.

Gå til TEKSTER.

Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: ?) Bagermester Harepus (Hartmann, Chr. Tiset Jagtforening var lørdag d. 20. maj vært for dette års sidste afdeling af venskabskydningen i Trap hvor Vejen og Skudstrup deltager. Dette års vinder blev. Nyt fra Webmasteren: Nu er der kode på adgangen til at se reservationerne på Fælleshus og Værelser Brugernavn og kodeord fremgår af den mail I fik i forbindelse. Du er nummer 2296, der besøger denne side i dag, LØRDAG, og der er i øjeblikket 3 besøgende på siden! 23. årgang – Redaktion: Peter Wendelboe. Lukning i forbindelse Afslutningskonkurrence. I forbindelse Efterårskonkurrencen lukker vi for alt fiskeri i begge søer fra klokken 16:00 fredag den 20. oktober og. Det er nu meget tæt på 25 år siden, at Inges Kattehjem i Odense slog dørene op for første gang. Helt præcis var det den 3. juni 1992. I den anledning holder vi. mni 01.12. 2017 Meget tidligt fredag morgen skete der en arbejdsulykke på virksomheden Emtelle på Vardevej i Sdr. Felding.Her var en 53-årig mandlig ansat fra Sdr. + God og middelmådig Rune havde en godt dag hvor han scorede 1½ point, og er nu helt med i toppen, dog skal der en smule mere til for at sikre sig ikke at miste rating. Carl Ivar Hagen (født 6. mai 1944 i Oslo) er en norsk politiker. Han var Fremskrittspartiets formann fra 1978 til 2006 og bygde opp partiet fra å ha falt ut av.

Der var engang i pinsen

Leave a Reply