Der vokser et træ i Brooklyn

Sprog: Dansk
Udgivet: 25-10-2016
ISBN10: 8702194627
ISBN-13: 9788702194623

Barndommens gade i Brooklyn kan man kalde klassikeren fra 1943 Der vokser et træ i Brooklyn, der nu nyoversættes.

Nogle bøger bliver bedre og bedre med årene. Den amerikanske klassiker DER VOKSER ET TRÆ I BROOKLYN er en af dem. Romanen, der er baseret på forfatteren Betty Smiths egen historie, handler om pigen Francies hårde opvækst i Brooklyn, om mod og kærlighed og kampen for et godt liv. Om en barndom fuld af fortvivlelse og håb, kærlighed og knuste drømme – modgang og triumf – og spandevis af X-faktor.

Gennem atten år – frem til 1918 – følger vi den fattige familie Nolan i Brooklyns Williamsburg, New York. Hovedpersonen er den unge, standhaftige Francie. Francie er andengenerations-amerikaner. Hendes far; Johnny Nolan, er af irsk afstamning, mens hendes mors er østrigsk. Kvarteret hun vokser op i er i det hele i taget befolket af en skøn blanding af ludfattige immigranter fra de to store immigrationsbølger; irerne og tyskerne fra midten af 1800-tallet og de østeuropæiske jøder og italienerne, som fulgte efter. Francie er omgivet af et menageri af dydige (samt en del frivole) – kvinder og stoute (og drikfældige) mænd. Mennesker, som trods fattigdom er stolte og som nægter at lade sig kue. Francie, broren Neely og moren Katie kæmper en daglig kamp for at tjene penge nok til mad og husleje – men de vil mere med end blot at overleve. De vil lykkes.

Der vokser et træ i Brooklyn er simpelthen en af forrige århundredes smukkeste opvækstromaner. I fortællingen om den streetwise Francie Nolan og hendes arbejderklassefamilie, portrætteres et håbets og drømmenes New York – med observant humor og ægte følt smerte.

Fil størrelse: 932 KB

Køb ‘Der vokser et træ i Brooklyn’ bog nu. ‘Barndommens gade i Brooklyn’ kan man kalde klassikeren fra 1943 Der vokser et træ i Brooklyn. Bestil bogen Der vokser et træ i Brooklyn af Betty Smith i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Læs om Der vokser et træ i Brooklyn – roman.

Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788702194616, køb den her ‘Barndommens gade i Brooklyn’ kan man kalde klassikeren fra 1943 Der vokser et træ i Brooklyn, der nu nyoversættes.Nogle bøger bliver bedre og bedre med årene. Bestil bogen Smudsomslag. Der vokser et træ i Brooklyn.

GBK af i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Der vokser et træ i Brooklyn er et velspillet familiedrama, der bærer sin alder med ynde.

Filmen omhandler en fattig, irsk families liv i Brooklyn omkring. Der vokser et træ i Brooklyn has 312,713 ratings and 16,340 reviews. Khanh (the meanie) said: Some books give young girls dreams of ponies, kittens, and. Jeg er efterhånden stødt på ‘Der vokser et træ i Brooklyn’ så mange gange på diverse bogblogs og bogvlogs, at nu kunne jeg ikke længere ignorere den, så. Køb Der vokser et træ i Brooklyn. ‘Barndommens gade i Brooklyn’ kan man kalde klassikeren fra 1943 Der vokser et træ i Brooklyn, der nu nyoversættes. Nogle. Der vokser et træ i Brooklyn has 3 ratings and 0 reviews. Barndommens gade i Brooklyn kan man kalde klassikeren fra 1943 Der vokser et træ i Brooklyn,.

Der vokser et træ i Brooklyn

Leave a Reply