Det bedste er Gud! Underviserens bog

Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Udgivet: 22-09-2004
ISBN10: 8770035903
ISBN-13: 9788770035903
Forlag: Aros Underviser

Et undervisningsmaterialer for udviklingshæmmede konfirmander.

Undervisningen af de handicappede konfirmander udfordrer underviseren til at skulle formidle sit budskab uden de mange ord. I stedet skal der tænkes, tales og handles meget konkret i undervisningen.

Det gør Steen Skovgaard og Michael Østergaard Jensen i Det bedste er Gud. De lader deres inspiration og erfaringer fra flere års undervisning af udviklingshæmmede konfirmander både berøre og overbevise.

I første del af Underviserens bog er nogle overordnede overvejelser om, hvad det vil sige at undervise udviklingshæmmede, mens forfatterne i anden del kommer med konkrete ideer til, hvordan undervisningen kan gribes an.

Til materialet er også lavet en Konfirmandens bog indeholdende Arne Haugen Sørensens billeder, der også illustrerer Underviserens bog, samt en række nye og gamle salmer, der er tegnet, så der kan synges efter dem. Endelig er Fadervor illustreret med tegn til tale.

Titel: Det bedste er Gud! Underviserens bog, Pris: 124,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Spiralryg Et undervisningsmaterialer for udviklingshæmmede konfirmander. Undervisningen af de handicappede konfirmander udfordrer underviseren til at skulle formidle sit. Det bedste er Gud! er mulig at. Det benytter Steen Skovgaard og Michael Østergaard Jensen sig af i Det bedste er Gud. Se også underviserens bog. I første del af

Undervisningen af de handicappede Det Bedste Er Gud! Underviserens Bog bog: Et undervisningsmaterialer for udviklingshæmmede konfirmander. Undervisningen af de handicappede konfirmander. Titel: Det bedste er Gud! Konfirmandens bog, Pris: 75,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Paperback Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Det bedste er Gud! Alle boganmeldelser og de bedste bogpriser.. der også illustrerer Underviserens bog,.

Det bedste er Gud! Underviserens bog

Leave a Reply