Det erindrede - og alt det andet

Udgivet: 30-03-2017

Det erindrede og alt det andet.Hverdagsbilleder og overraskelser. At finde sine pladser og sig selv i tilværelsen, med en Søborgdreng årgang 1945. Undres over forstandens og kroppens forunderlige, og selvstændige liv, som ikke altid husker at banke på, hos de øverste lag af bevidstheden. Lege med hukommelsen. Opdage forskelen på hukommelse og erindring. At lære. Det medfødte og det tillærte. Er viden og kunnen tvillinger? Er kunnen i virkeligheden udtryk for viden? Eller er evnen til at tilegne sig kunnen en overleveret egenskab i genomet, så nogle har lettere ved at opnå kunnen end andre? Er det videnskaben eller troen der har svarene på livets spørgsmål? Hvad er værst? Tidsspring, tankespring, og refleksioner vedrørende barndom, ungdom, manddom og alderdom. Såvel nuet som evigheden stikker næsen frem i ubevogtede øjeblikke.At søge mening og opdage det modsatte – og omvendt. At se om bag nogle af datidens og nutidens mantra. Ja, og undres over, hvad livet er for en utrolig begivenhed.Fil størrelse: 7534 KB

En afgørelse vedrørende forældelse af restskat m.v., som var truffet af SKAT, var ugyldig som følge af manglende udarbejdelse og fremsendelse af sagsfremstilling. De forenede Teglværker ved Aarhus A/S Moderfirmaet er stiftet 1905 ved sammenslutning af A/S Emiliedal Teglværk fra 1897 og Tilst Teglværk, der ejedes af … 03.12.2017 · Lundstrøm var en formens mand, der dyrkede klare farver og geometriske former, frem for psykologiske eller naturalistiske skildringer Dansk kultur er et begreb, som anvendes i adskillige, ofte modstridende betydninger. For det første er der forskellige definitioner på begrebet kultur, der både. Christian V, var også en stor ringrider, ja, det var en af kongens yndlingsbeskæftigelser. I 1670 lod Kongen indrette en Ringrendingsbane i Kongens Have, hvor. Men hin vårdag, hvor »Højskolesangbogen« havde spændt de tre Fjordheste for selvbinderen og fik bragt høstkaffe med æbleskiver ud på den nederste mark af. Gratis Danske Sexnoveller hver dag Læs og hør frække erotiske fantasier fortællinger drømme fiktion fantasi og virkelighed sexhistorier og guides med sexlege. Günther Adolphsen Hellig krig i Kashmir Pris: 198 kr. Indiens og Pakistans konflikt om Kashmir har varet, siden de to lande blev selvstændige i 1947. Demografisk urbanisering. Moderne tid betegner perioden efter 1840, hvor den såkaldt moderne by blev skabt gennem en proces, der som et resultat af. Er indgangen til denne plads ikke smuk. Og den er bevaret, som den var. Om den på et tidspunkt har været malet over. Derom er der nok ingen tvivl.

Det erindrede – og alt det andet