Det handler om mennesker

Sprog: Dansk
Sideantal: 313
Udgivet: 29-07-2016
ISBN10: 8711625848
ISBN-13: 9788711625842

Diagnosen er aldrig det vigtigste i en psykologiske krise – den handler altid først og fremmest om mennesket. Det menneskelige sind er et spændende, men kompliceret emne. At forklare psykologiens principper og problemstillinger kræver derfor en klar formidler – som Finn Abrahamowitz.

Det handler om mennesker er en indføring i psykologi tiltænkt de interesserede, højskole-, gymnasie- og HF-elever. Abrahamowitz kommer rundt om menneskets psykologiske konstitutioner og sindets kriser og giver en indføring i den moderne psykoanalyses, som hos Freud og Jung, grundidéer.Fil størrelse: 797 KB

‘Å bo hjemme så lenge vi kan,’ er et tvetydig begrep. Mange får et ufrivillig langt opphold i eget hjem, alene med andre til å gjøre alt for seg – ensomme og 02.06.2015 · For os handler politik om mennesker. Om at give plads til at vi alle kan være her. Det handler om mennesker og samarbejde Arkitekt MAA og client construction rådgiver i rådgiverfirmaet V2C Søren Peter Nielsen, der – blandt andet som ledende. Det gir alle mennesker en unik verdi som ingen har rett til å krenke.. Kristendemokratisk solidaritet handler om en vilje til å verne alle menneskers liv,. Del på Facebook Print siden Læserbrev: Det handler om mennesker Mariagerfjord og omegn Tirsdag 10. oktober 2017 kl. 09:00 Vi skal … Det hele handler om mennesker. Loading Content. trygt på knappen og upload dit CV og et par ord om dig selv og vi vil kontakte dig når det rigtige. Der er ingen tvivl om, at mennesker med handicap har et medansvar i forhold til vores deltagelse i det danske samfund. Men for mig at se drejer det sig om et fælles. Mindre enn to uker gjenstår. Mange har stemt allerede, mange har bestemt seg, men venter til valgdagen, og mange er fortsatt usikre. Noen vil kanskje… SF mener ikke, at der med omfordelingen af 2 millioner om året fra Herstedøster skole, Herstedvester skole, Egelundskolen og det 10 element over til den nye skole.

– Alle foreldre og lærere må vite at dersom et barn skal ha det bra på skolen, så må det trives i friminuttene.

Det handler om mennesker

Leave a Reply