Det overraskende formål med vrede

Sprog: Dansk
Sideantal: 63
Udgivet: 10-12-2007
ISBN10: 8799005247
ISBN-13: 9788799005246
Forlag: Rosenlund Forlag

Læs hvordan du kan håndtere både din egen og andres vrede konstruktivt, ved at skifte fokus fra skyld til behov.

Hvad fortæller din vrede dig?

Du kan mærke, når den rammer dig. Dit ansigt blusser op, og dit synsfelt indsnævres. Din puls øges i takt med at dømmende tanker skyller gennem dit sind. Din vrede er blevet udløst, og du er på vej til at sige eller gøre noget, som sandsynligvis vil gøre det værre.

• Vreden er en alarmklokke, der fortæller, at behov ikke er opfyldt.

• Du kan bruge vreden til at nå dine mål og få opfyldt dine behov uden at råbe og skrige og fægte med armene.

• Ved at blive klar over dine og andres behov, kan du finde løsninger, der er tilfredsstillende for alle parter.

• Strategier, der har til formål at opfylde dine behov, kan transformere vrede til positive handlinger.

Processerne, der beskrives i denne bog, kan bruges i forbindelse med:

• uddannelse

• erhvervslivet

• socialt arbejde

• politik

• familie

• personlige forhold

Tal i vrede, og du holder den bedste tale, du nogensinde har fortrudt. Winston Churchill

»Vrede er et tragisk udtryk for uopfyldte behov.«- Marshall B. Rosenberg.

Bestil bogen Det overraskende formål med vrede af Marshall B.

Rosenberg i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte. Læs om Det overraskende formål med vrede – høst frugten af din egen og andres vrede. Udgivet af Rosenlund Forlag. Bogens ISBN er 9788799005246, køb den her Det overraskende formål med VREDE – høst frugten af din egen og andres vrede Af Marshall B.

Rosenberg – Pris kr. 100,-ISBN 10: 87-990052-4-7 1. udgave, 1, oplag. Køb ‘Det overraskende formål med vrede’ bog nu. Læs hvordan du kan håndtere både din egen og andres vrede konstruktivt, ved at skifte.

Det overraskende formål med vrede IVK / Girafsprog indeholder en proces, der kan forandre vrede til en kraft, der kan bevæge verden. Drømmer du om at kunne. Det Overraskende Formål Med Vrede bog: – Høst frugten af din egen og andres vredeLæs hvordan du kan håndtere både din egen og andres vrede konstru. Forandring af vrede til livskraft – det overraskende formål med vrede IVK / Girafsprog indeholder en proces, der kan forandre vrede til en kraft, der. Køb Det overraskende formål med vrede her. Det overraskende formål med vrede af Marshall B. Rosenberg. Stort online udvalg af bøger, CD’er & DVD’er. Vi er e-mærket. Læs hvordan du kan håndtere både din egen og andres vrede konstruktivt, ved at skifte fokus fra skyld til behov.

Hvad fortæller din vrede dig? Du kan mærke, når. Læs om Det overraskende formål med vrede i kategorien Krop og sind div. med ISBN nr. 9788799005246 fra forlaget Rosenlund. Ny bog af bestsellerforfatteren Marshall.

Det overraskende formål med vrede

Leave a Reply