Det værst tænkelige på rejse

Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Udgivet: 15-05-2014
ISBN10: 8711347635
ISBN-13: 9788711347638
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Selvom det værste, vi håber der vil ske, er en stoleryg, der ikke kan vippes ordentligt bagud eller en dryppende vandhane i hotelværelset, er der mange ting, der kan gå galt: Blodsugende igler, løbske tog, fugleedderkopper, afrevne lemmer, plyndringer, bremseproblemer og ufo-bortførelser. Forfatternes råd er ganske enkelt: Vær altid forberedt på det værst tænkelige.

Det værst tænkelige på rejse.. Man bør altid være forberedt på det værst tænkelige – man er i fare fra det øjeblik, man træder uden for sin hoveddør! Køb Det værst tænkelige på rejse. Hvordan man krydser en flod fyldt med piratfisk. Hvordan man afleverer bestikkelse. Hvordan man stopper et løbsk tog. Hvordan.

Det værst tænkelige på rejse. af Joshua Piven;David. et skorpionstik.Man bør altid være forberedt på det værst tænkelige – man er i fare fra det. Hvordan man krydser en flod fyldt med piratfisk. Hvordan man afleverer bestikkelse. Hvordan man stopper et løbsk tog.

Hvordan man undgår at blive bortført Selvom det værste, vi håber der vil ske, er en stoleryg, der ikke kan vippes ordentligt bagud eller en dryppende vandhane i hotelværelset, er der mange ting, der. Køb ‘Det værst tænkelige på rejse, kolli á 5 stk.’ bog nu. Selvom det værste, vi håber der vil ske, er en stoleryg, der ikke.

Læs om Det værst tænkelige på rejse. E-bogens ISBN er 9788711333822, køb den her Selvom det værste, vi håber der vil ske, er en stoleryg, der ikke kan vippes ordentligt bagud eller en dryppende vandhane i hotelvær. Forfatter: Joshua Piven, Titel: Det værst tænkelige på rejse, kolli á 5 stk., Pris: 177,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Pocket Hvordan man krydser en flod fyldt med piratfisk.Hvordan man afleverer bestikkelse.Hvordan man stopper et løbsk tog.Hvordan man undgår at …

Det værst tænkelige på rejse

Leave a Reply