Digital kultur - på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)

Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Udgivet: 18-04-2017
ISBN10: 8771187006
ISBN-13: 9788771187007
Forlag: Frydenlund

En grundbog til faget digital kultur på PAU, der giver den pædagogiske assistent redskaber til at arbejde med digital kultur i daginstitutionen og ser på de digitale mediers betydning for børns og unges samvær, kommunikation og relationer.

Bogen veksler mellem teori og praksisnære eksempler på, hvordan du som fagperson kan skabe og fremme en god legekultur med inddragelse af digitale medier. Bogen gennemgår bl.a. emnerne:digital dannelse og legekulturfællesskab og venner på sociale medierkommunikation på sociale mediertilknytning og relationer på sociale medierafhængighed og mobningdigital sprogstimulering og literacydigitale medier som inklusionsredskabdigital kommunikation med forældre.Efter hvert afsnit er der øvelser og refleksionsspørgsmål samt inspiration til konkrete spil og apps, der understøtter de pædagogiske aktiviteter, som teksten beskriver.

Kirsten Dal Wellendorph underviser på PAU-uddannelsen i Viborg. Hun arbejder desuden som foredragsholder og kommunikations- og pædagogisk rådgiver. Tidligere har hun bl.a. været ansat på Institut for Informations- og Medievidenskab, Aarhus Universitet samt pædagoguddannelsen i Ikast/Viborg.

Hovedforløb. Hovedforløbet til pædagogisk assistent varer normalt 2 år og 1½ måned. For at blive optaget på hovedforløbet skal du have en uddannelsesaftale.

Til at måle trafikken på vores website benytter vi Google Analytics, der ligeledes sætter en cookie.

Digital kultur – på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)

Leave a Reply