Din sunde juicebar

Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Udgivet: 22-01-2015
ISBN10: 8771550984
ISBN-13: 9788771550986
Forlag: Legind

Elektriske saftpressere er kendt for at kunne levere sund juice ud fra et stort udvalg af friske varer på få sekunder. Ikke alene kan disse juicere pulverisere dine yndlingsfrugter, grønsager og nødder til behagelige, velsmagende drikke, de hjælper også med til at frigive råvarernes næringsindhold. Når man får disse i juiceform, bevarer man næringsstoffer, som ellers ville være gået tabt i madlavningen. Det er altså en hurtig og nem vej til at skaffe den daglige dosis frugt og grønt og sørge for din krop med mængder af vitaminer, mineraler og enzymer.

Bogen her omfatter opskrifter, som kan bruges dagen lang. Den er opdelt i fire afsnit, som svarer til forskellige behov, sådan som man også oplever det på en professionel juicebar. Her er energi-juicer, som kvikker dine systemer op uden brug af stimulanser som fx koffein. De er bl.a. gode eftermiddags-opkvikkere. Der er nærende juicer lavet på råvarer med mange fibre og sunde fedtstoffer. De holder dig mæt og kan nydes som lette måltider. Detox-juicer renser din krop for affaldsstoffer ved at frigøre de naturlige, antibakterielle stoffer, som findes i mange frugter og grønsager. De helende juicer fokuserer på visse råvarers evne til at styrke dit immunforsvar.

Uanset om du er juice-begynder, ihærdig juice-udrenser eller blot på udkig efter nye og spændende måder at udnytte din saftpresser på, så er der noget for dig i denne bog. Der er vejledning i valg af det rigtige udstyr og beskrivelser af råvarer, som modsvarer de sundhedsaspekter, der er vigtige for dig. Her er også tips & tricks, så du får mest muligt ud af din maskine, og farvefotos så fristende, at man næsten kan smage de skønne juicer.

Cafe, juicebar & juicekur i Aalborg, Nordjylland. Tag en lækker og sundere sandwich med på farten, sammensæt dit eget aftensmåltid fra vores salatbar, som er. Bogens ca. 100 opskrifter er lette at gå til, og præcise i angivelse af hvor meget, der skal bruges. Alle ingredienserne kan købes året rundt i velassorterede. Forfatter: Erin Quon, Titel: Din sunde juicebar, Pris: 154,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hardback din sunde juicebar Download din sunde juicebar or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get din sunde juicebar book now. All books are in clear copy. Ved at sammensætte din kost af sunde proteiner, langsomme kulhydrater og umættet fedt holder du dit blodsukker stabilt og helbred sundt,. Læs om Din sunde juicebar – Energi, næring, detox og heling. Udgivet af Legind. Bogens ISBN er 9788771550986, køb den her Din sunde juicebar (Forlag: Legind, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788771550986) Din sunde Juicebar af Erin Quon og Briana Stockton – Brugt bog ISBN 978-87-7155-098-6 – Salg af brugte bøger på nettet fra online boghandel og antikvariat ‘Din Sunde Juicebar’ [1. udgave] af Erin Quon & Briana Stockton – Hardcover (Bog med hård ryg). På dansk.

Genre: Grøn Mad, Slankekost. Udgivet 22/01-2015. Vejer.

Elektriske saftpressere er kendt for at kunne levere sund juice ud fra et stort udvalg af friske varer på få sekunder. Ikke alene kan disse juicere pulverisere dine.

Din sunde juicebar

Leave a Reply