Dit omdømme på sociale medier

Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Udgivet: 13-10-2014
ISBN10: 8771185143
ISBN-13: 9788771185140

Bogen er en håndsrækning til alle, der vil kommunikere professionelt på de sociale medier.Det kan gøre mere skade end gavn, når virksomheder, politikere og organisationer forsøger at skabe opmærk­somhed om sig selv og deres brand på sociale medier som Facebook og Twitter. Det skyldes, at de ikke er helt klar over, hvordan det gøres bedst. Devisen er derimod ofte, at man bare skal prøve sig frem, så går det nok … Kommunikationsrådgiver Trine Nebel mener, at alt for mange undervurderer arbejdet på de sociale medier og tror, at det kan studentermedhjælpen da bare klare. Det kan give enorm effekt for ens virksomhed eller organisation at være på de sociale medier, men det skal gøres med omtanke, og der skal lægges en strategi for, hvad man gerne vil på de sociale medie, understreger hun og pointerer:»Kunsten er altid at huske, at ens kunder og medlemmer er ligeglade med, hvad der sker i organisationen. De vil vide, hvilken betydning, det har for dem«.Dit omdømme på de sociale medier er en hjælp til alle, der vil godt i gang eller forbedre deres indsats – og omdømme – på området. Trine Nebel mener, at den praksisorienterede bog er den billigste vejledning og konsulentbistand, en virksomhed kan købe for penge.Med bogen som hjælp minimeres spildtid, blindgyder, vildspor og bommerter, samtidig med at afsenderens omdømme varetages bedst muligt. Den er skrevet til alle med interesse for kommunikation, men især til små virksomheder og organisationer, freelancere, konsulenter og des lige.Fil størrelse: 530 KB

Læs om Dit omdømme på sociale medier – sådan kommunikerer du godt med din målgruppe. Udgivet af Frydenlund. Bogens ISBN er 9788771184488, køb den her Dit omdømme på sociale medier – sådan kommunikerer du godt med din målgruppe Pris 229,00 kr. | Køb Bogen På Forlaget Frydenlund har jeg udgivet ovenstående.

Indhold Forord 7. Indledning 9 1. Facts om brugen af sociale medier i Danmark 13. 2. Inden du gør noget som helst 18. 3. Kend den dobbelte opmærksomhedstragt 26 Dit Omdømme På Sociale Medier has 5 ratings and 2 reviews. Marie said: Meget fin bog med nogle gode pointer om troværdig og tilstedeværelse på sociale me. Dit omdømme på sociale medier vil lejlighedsvis referere til Obamas strategi på de sociale medier, men den røde tråd i bogen er noget så oldschool som. Det er blevet mere og mere udbredt at gøre brug af de sociale medier i kommunikationssammenhæng.

Bogen ‘Dit omdømme på sociale medier – … Efter en tid hvor vi alle pludselig skulle ‘på’ de sociale medier – alene fordi det skulle vi – er tiden nu kommet til refleksion og eftertanke. Det er ikke.

Forfatter: Trine Nebel, Titel: Dit omdømme på sociale medier, Pris: 224,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Læs om Dit omdømme på sociale medier i kategorien Lydbøger med ISBN nr. 9788771185140 fra forlaget Frydenlund. Det kan gøre mere skade end gavn, når. Dit omdømme på sociale medier Det kan gå helt galt, når organisationer, v

Dit omdømme på sociale medier

Leave a Reply